Olivia Frank

Olivia Frank

Fastighetsmäklare
Tjänstledig
olivia.frank [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Olivia Frank och jag har förmånen att arbeta som fastighetsmäklare i den kommun som jag själv är uppvuxen i och har varmt om hjärtat, nämligen Sollentuna.

Det absolut viktigaste för mig i min yrkesroll är kundnöjdhet och det uppnår jag genom god kommunikation, hårt arbete, struktur och genom att alltid sätta mina kunders trygghet och målbild i fokus. Med stort driv, målmedvetenhet,engagemang och lyhördhet ger jag dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Som person är jag väldigt social, nyfiken, driven och energifylld. Med ett stort intresse för människor och bostadsmarknaden var valet att bli fastighetsmäklare en självklarhet för mig.

En bostadsaffär kan vara en av de största affärerna man gör i livet och valet av mäklare är därmed väldigt viktigt. Om du väljer att samarbeta med mig, garanterar jag dig en mäklare som kommer göra allt för att uppnå ett så bra resultat som möjligt och som vägleder dig genom hela processen.

Du är varmt välkommen att kontakta mig så bokar vi ett möte för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtankar eller är i behov av konsultation. Jag vill hjälpa dig mot din livs bästa affär!

5 av 5 i betyg från 10 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Olivia Frank

Ta del av vår integritetspolicy