Mäklare Haninge

SkandiaMäklarna i Haninge fokuserar på det vi vet är viktigast för din affär. Vi har effektiva och beprövade metoder för marknadsföring och försäljning, och kan Haninge utan och innan efter att ha varit verksamma här i över 20 år.

Haninge
Vendelsövägen 39 136 44 Handen
08-448 35 90

Din mäklare i Haninge

Du ska känna dig trygg när du säljer din bostad. Trygg i att du har valt rätt fastighetsmäklare, och trygg i att han eller hon har de rätta kunskaperna och verktygen, lika väl som ett starkt driv och stort engagemang för ditt uppdrag.

Nöjda kunder efter 20 år på plats

SkandiaMäklarna i Haninge fokuserar på det vi vet är viktigast för din affär. Vi har effektiva och beprövade metoder för marknadsföring och försäljning, och kan Haninge utan och innan efter att ha varit verksamma här i över 20 år. Förutom att bistå vid försäljning av befintliga hus och lägenheter, arbetar vi också med nyproduktion och kommersiella fastigheter.

De flesta Haningebor känner till oss och vårt kontor i ”Vita villan på höjden” i Handen. Vi är ett familjärt gäng med stor bredd och kompetens, som trivs ihop och hjälps åt för att hjälpa våra kunder till så bra affärer som möjligt. SkandiaMäklarna är ett av de största mäklarkontoren i Haninge, med ovanligt nöjda kunder och stor marknadsandel.

Fastighetsmäklare i Haninge

Här nedanför ser du hela teamet. Välkommen att kontakta den av oss du tror passar dig bäst. Du kan också ringa kontoret på 08-448 35 90 eller mejla till vår gemensamma adress haninge@skandiamaklarna.se så ser vi till att du får kontakt med en lämplig mäklare för ditt uppdrag. Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Får vi sedan ditt förtroende, hjälper vi dig genom hela processen till en framgångsrik affär!

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.