Mäklare Botkyrka/Salem

Som mäklare i Botkyrka är vårt engagemang och personliga service är vår stolthet och vi gör allt för att göra dig nöjd när du köper eller säljer en bostad.

Botkyrka/Salem
141 37 Huddinge
08-530 341 00

Vi på SkandiaMäklarna erbjuder dig som kund fastighetsmäklare med god lokalkännedom och mångårig erfarenhet av Botkyrka. Vi kan marknaden här och berättar gärna mer. Vare sig du säljer eller köper står vi med dig genom hela processen för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Salem och Botkyrka med omnejd.

Detta gör vi på SkandiaMäklarna

Vi både bor och är verksamma i Botkyrka, därför vet vi vad detta område har att erbjuda. Som mäklare i Botkyrka är vårt engagemang och personliga service är vår stolthet och vi gör allt för att göra dig nöjd när du köper eller säljer en fastighet. Vår kompetens möjliggör för oss att hjälpa dig på bästa sätt och anpassa oss efter just det du behöver.

Nära samarbete med köpare och säljare

Du hittar SkandiaMäklarna på Fagerängsvägen 1 i Huddinge. Välkommen in på en kaffe eller ett förutsättningslöst möte. Vi har ett nära samarbete med både säljare och köpare så att du, oavsett vad för typ av fastighet du säljer, kan få en snabb och enkel affär. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, nyproduktion och tomter.

Vi kan erbjuda dig en kostnadsfri värdering av din bostad, även om du inte planerar att sälja i dagsläget. Det hjälper dig att räkna på hur mycket du har att röra dig med vid ett eventuellt köp. Vi finns här i närområdet för att bistå dig när det är dags att byta hem i Stockholm.

Vi vill vara din fastighetsmäklare i Botkyrka/Salem

Lokalkännedom är något vi värdesätter och därför har vi lokala mäklare var du än bor i Sverige. Vårt kontor i Botkyrka fortsätter att växa och vår ambition är att kunna hjälpa så många som möjligt att hitta sin drömbostad, vare sig det är en första lägenhet eller en friliggande villa med stora fönster.

Kontakta oss gärna vid funderingar så ger vi dig den hjälp du behöver i jakten på din framtida bostad.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.