Mäklare Huddinge

För att lyckas med din bostadsaffär behöver du rätt förutsättningar. Det får du med oss på SkandiaMäklarna.

Huddinge
Fagerängsvägen 1 141 37 Huddinge
08-774 58 00

Din mäklare i Huddinge

Inte hittat ditt drömboende ännu? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Huddinge. Här hjälper vi dig med allt som hör flytt och bostad till, vare sig du bara har några funderingar eller är redo att ta nästa steg och byta bostad. Tveka inte att kontakta oss eller komma in på ett besök. Du hittar oss centralt på Fagerängsvägen 1.

Den mest anlitade fastighetsmäklaren i Huddinge

Vi erbjuder dig stor lokalkännedom, engagemang och erfarenhet, något som fått oss att bli den mest anlitade mäklaren i Huddinge med omnejd. Vi kan bostadsmarknaden och hjälper dig att värdera din bostad helt kostnadsfritt, något som gör det lättare för dig att få din bostad såld till rätt pris.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad bostadsaffär. Kontakta oss och få hjälp med objektbeskrivning, annons, visning, budgivning och köpekontrakt. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, tomter, kommersiella fastigheter, nyproduktioner, uthyrning av lokaler.

Gör det enkelt för dig. Vi samarbetar med experter inom homestyling samt flytt- och städföretag. Dessa tjänster gör hela flyttprocessen så mycket mer smidig.

Vi vill hjälpa dig hitta ditt drömboende

Ett hem är det viktigaste vi har, ändå är det så många som ännu inte har hittat helt rätt bland radhus, lägenheter och villor. Det kan därför behövas expertråd för att veta var du ska leta. SkandiaMäklarna i Huddinge kan marknaden och dess förutsättningar, förstår fastigheter och ser potentialen. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt framtida boende.

Fastighetsmäklare i Huddinge

För att lyckas med din bostadsaffär behöver du rätt förutsättningar. Det får du med oss på SkandiaMäklarna. Vi hjälper dig inför försäljningen, med fotografering, marknadsföring, visning, budgivning samt andra potentiella tilläggstjänster. När säljare och köpare är helt överens om köpeskillingen skriver ni under kontraktet. Din mäklare förbereder alla juridiska delar av affären och ser till att det går rätt till inför tillträdet. Välkommen in till oss om du vill veta mer.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.