Mäklare Eskilstuna

Vi på Eskilstunakontoret kan våra områden i dubbel bemärkelse. Vi kan inte bara bästa området för familjeliv, singelhushåll och stadsliv, utan vi är också experter på vårt yrkesområde. Vi kan det här med lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder.

Eskilstuna
Kungsgatan 3B 63219 Eskilstuna
016-15 78 50

Din mäklare i Eskilstuna

SkandiaMäklarna har under många år varit med och format mäklarbranschen. Med vår erfarenhet och kompetens har vi byggt upp ett fungerande koncept, där du som kund alltid står i fokus. Vi tror på ett lokalt bemötande i området där du vill köpa eller sälja bostad. Därför är våra kontor stationerade över hela Sverige, med engagerade och kunniga mäklare på plats. Välkommen till SkandiaMäklarna i Eskilstuna.

SkandiaMäklarna är din fastighetsmäklare i Eskilstuna

Vi på Eskilstunakontoret kan våra områden i dubbel bemärkelse. Vi kan inte bara bästa området för familjeliv, singelhushåll och stadsliv, utan vi är också experter på vårt yrkesområde. Vi kan det här med lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder. Om du vill sälja eller köpa något av följande, så är vi det självklara valet som din lokala fastighetsmäklare:

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Tomt
  • Nyproduktion
  • Lantbruk eller gård
  • Bostad i Spanien

Vad vi gör främst är att hjälpa dig med allt ifrån objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Vi finns även till för att rekommendera professionella samarbetspartners inom städ, flytt och homestyling. Sedan erbjuder vi även trygghetsförsäkring och tilläggstjänster.

Ledande mäklare över hela Sverige

Skandiamäklarna vill med kunskap, erfarenhet och arbetsglädje bli ledande inom fastighetsmäkleri. På varje kontor runt om i Sverige har vi samlat de allra bästa mäklarna, som brinner för sitt yrke och värdesätter personlig service samt god kundkontakt. Såväl i Stockholm och Luleå som på kontoret mitt i Eskilstuna.

Vägen till ditt drömboende

Få stöd från första möte till sista handskakning med oss. Vi tar vårt arbete seriöst men med glimten i ögat, med ditt intresse i första rummet. Det är något vi också hjälper dig med förresten, ditt första rum. Du som är ny på bostadsmarknaden kan behöva en extra hand i ditt sökande. Vi finns här för dig.

Kontakta oss på Skandiamäklarna redan idag, så hjälper vi dig hitta ditt drömboende. Välkommen till oss.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.