Mäklare Motala

Oavsett om du ska köpa eller sälja finns våra kunniga fastighetsmäklare där för dig för att bistå med expertis och engagemang genom hela processen.

Motala
Drottninggatan 19 B 591 30 Motala
0141-47 30 80

När det är dags att köpa eller sälja bostad är det viktigt att hitta en mäklare som är kunnig, har erfarenhet och vars främsta prioritering är att du som kund ska bli nöjd. Med SkandiaMäklarna kan du vara säker på att din fastighetsaffär är i goda händer. Vi är din fastighetsmäklare i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd, liksom över hela Sverige.

Detta hjälper vi på SkandiaMäklarna dig med

Oavsett om du ska köpa eller sälja finns våra kunniga fastighetsmäklare där för dig för att bistå med expertis och engagemang genom hela processen. Vi börjar med att värdera din bostad, vilket du även kan göra direkt på vår hemsida. Det hjälper dig ha koll på hur mycket du har att röra dig med vid köp av en ny bostad. Annat vi hjälper dig med är följande:

  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Vi förmedlar en mängd olika typer av bostäder. Oavsett vad du letar efter kan du hitta det hos oss. Vi har god kännedom om den lokala marknaden i Motala samt områdena runt omkring och svarar gärna på frågor. Genom att anlita oss kan du även få tillgång till våra trygghetsförsäkringar och andra tjänster. Vi har dessutom samarbeten med företag inom homestyling samt städfirmor och flyttfirmor. Allt för att underlätta flyttprocessen för dig.

Vi vill vara ledande fastighetsmäklare i Motala

Om du funderar på att köpa eller sälja en bostad, tveka inte att kontakta oss för vidare frågor. Vi vet att ditt drömboende finns någonstans därute och vill hjälpa dig att hitta det. Kom in till oss i Motala för en kaffe så berättar vi mer!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.