Mäklare Täby

SkandiaMäklarna känner till marknaden i Täby och ger våra kunder både engagemang och personlig service. Vi vill att du ska hitta ditt hem i vår vackra del av Stockholm.

Täby
Eskadervägen 14 183 54 Täby
08-756 20 15

Din mäklare i Täby

Nu gör vi det extra enkelt för dig att sälja din bostad

Är du redo att sälja eller köpa en ny bostad? Titta in hos din lokala mäklare i Täby för att få en kostnadsfri värdering, tips från våra kvalitetsmäklare eller ett inbokat möte. Vi har god lokalkännedom i norrort, vilket gör att vi snabbt kan hjälpa dig få fart på en försäljning eller scanna marknaden efter din drömbostad. Har du en fråga om bostadsmarknaden kan vi även svara på den. Välkommen in till SkandiaMäklarna, din mäklare i Täby.

Din fastighetsmäklare i Täby med omnejd

SkandiaMäklarna känner till marknaden i Täby och ger våra kunder både engagemang och personlig service. Vi vill att du ska hitta ditt hem i vår vackra del av Stockholm. Kom in till oss för att få hjälp med allt från värdering av din nuvarande bostad till fotografering, bostadsannons, visning, budgivning och det avslutande köpekontraktet med sina juridiska delar. Vi ser till att du blir nöjd med din bostadsaffär.

Vi förmedlar bland annat följande:

  • Hus
  • Bostadsrätter
  • Tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Lita till oss när du vill byta bostad i Täby med omnejd.

Så blir din flytt enklare

En flytt behöver inte bli krånglig. Vi har samarbeten med de bästa flytt- och städfirmorna och rekommenderar gärna proffs på homestyling inför fotografering och visning. Låt de som är experter sköta sitt och luta dig tillbaka. Har du funderingar eller frågor om olika tjänster och försäkringar hjälper vi dig gärna att svara på detta. Kom in till SkandiaMäklarna på Eskadervägen 14 i Täby.

Hitta ditt drömhem med SkandiaMäklarna

I Täby finns något för alla. Vi har både naturnära tomter med fritidshus, vackra och rymliga villor och centrala lägenheter i Täby. Har du inte hittat ditt drömboende än? Var lugn, det är många som fortfarande letar och det kan krävas experthjälp för att hitta en riktig pärla i utbudet. Vi är kunniga på det vi gör och ser potential på ställen andra inte tittar. Det gör att vi snabbt kan ge råd och vägleda dig i jakten på ditt framtida hem. Vi har ett brett kontaktnät och förmedlar nya bostäder varje vecka.

Välkommen att anlita oss på SkandiaMäklarna i Täby.

Våra öppettider är måndag - torsdag kl. 09.30 - 17.30 och fredag kl. 09.30-16.00. Övriga tider kan vi alltid nås per telefon.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.