Mäklare Kungälv

Vi vill hjälpa dig som har höga förväntningar på mäklartjänsten och på din mäklare i synnerhet. Är ni nyfikna på hur vi tänker kring just din försäljning så är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss!

Kungälv
Torggatan 2 442 32 Kungälv
0303-233170

Din mäklare i Kungälv

Vad kul att du hittat hit! Vi här på Skandiamäklarna förmedlar alla typer av bostäder i Kungälv, Ale och Stenungsunds kommun. Bostadsmarknaden är idag ständigt i rörelse, och vi på Skandiamäklarna har en fallenhet för att ligga steget före. Det innebär att vår kundnöjdhet alltid ligger i fokus. Här på SkandiaMäklarna värdesätter vi kompetens och engagemang när vi hjälper dig med din bostadsaffär.

Fastighetsmäklare i Kungälv

Vi vill hjälpa dig som har höga förväntningar på mäklartjänsten och på din mäklare i synnerhet. Är ni nyfikna på hur vi tänker kring just din försäljning så är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss eller komma förbi på en kaffe hos oss på Torggatan 2, på gamla busstorget.

Med vänligaste hälsningar,

Pontus Damm, Henrik Ånsund, John Widén och Felicia Laine

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.