Mäklare Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren. För oss handlar kvalitet om service, energi, tid och engagemang. Dessa faktorer leder till ett högt försäljningspris och viktigast av allt nöjda kunder - säljare OCH köpare.

Saltsjöbaden
Neglingevägen 47 133 34 Saltsjöbaden
08-717 37 00

Din mäklare i Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna har funnits i Nacka sedan 1989 och har ett väl inarbetat varumärke och ett mycket gott renommé. Nyligen nyöppnades kontoret med ett nytt, modernt och mycket drivet team. Detta team har tillsammans en samlad erfarenhet på över 30 år och har jobbat på de bästa kontoren runtom i Stockholm. Nu satsar de fullt ut i Saltsjöbaden för att bli det självklara valet vid varje bostadsaffär. 

Fastighetsmäklare i Saltsjöbaden

SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren. För oss handlar kvalitet om service, energi, tid och engagemang. Dessa faktorer leder till ett högt försäljningspris och viktigast av allt nöjda kunder - säljare OCH köpare. Vi tror att det behövs mer engagemang, äkta engagemang och en stark vilja! Vi har ett stort utbud av olika tjänster som underlättar bostadsbytet för både köpare och säljare. Hos oss får du hjälp med värdering, homestyling, besiktning, försäkring, bolån, städning, flytt och mycket mer. 

Vi förmedlar bland annat följande:

  • Hus
  • Bostadsrätter
  • Tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Lita till oss när du vill byta bostad i Saltsjöbaden.

Hitta ditt drömhem med SkandiaMäklarna

I Saltsjöbaden, beläget i Stockholm, finns något för alla. Här erbjuds naturnära tomter med fritidshus, vackra och rymliga villor samt centrala lägenheter. Om du ännu inte har funnit ditt drömboende, behöver du inte oroa dig. Många är fortfarande på jakt, och ibland krävs experthjälp för att hitta den perfekta pärlan bland utbuden.

Vi är experter inom området och har förmågan att se potentialen på platser där andra kanske inte riktigt uppmärksammar den. Det gör att vi snabbt kan erbjuda råd och vägledning i sökandet efter ditt framtida hem. Med ett omfattande kontaktnät förmedlar vi nya bostäder varje vecka, och vi är dedikerade till att hjälpa dig hitta det idealiska boendet i Saltsjöbaden.

Tillsammans skräddarsyr vi en försäljnings- och marknadsplan som passar just din bostad. Varmt välkommen till oss! 

Våra mäklare i Saltsjöbaden

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.