Mäklare Solna

Med oss kan du vara säker på att hela fastighetsaffären att kommer gå enkelt och smidigt till. Vi bistår dig i varje steg av affären – från objektbeskrivning och visning till budgivning och köpekontrakt.

Solna
Sturegatan 27 172 31 Sundbyberg
08-27 26 00

Din mäklare i Solna

Ska du byta bostad? Välkommen till SkandiaMäklarna. Vi har förmedlat fastigheter över hela landet under många år – vilket har gjort att vi lärt oss en hel del om bostäder, utbud och efterfrågan. Här i Solna har vi funnits sedan 1995. Tack för att du funderar på att låta oss hjälpa dig att göra en riktigt bra fastighetsaffär.

Vad vinner du på att anlita SkandiaMäklarna?

Med oss kan du vara säker på att hela fastighetsaffären att kommer gå enkelt och smidigt till. Vi bistår dig i varje steg av affären – från objektbeskrivning och visning till budgivning och köpekontrakt. När det sedan är dags att byta bostad kan du utnyttja vårt nära samarbete med städ- och flyttfirmor. Några fördelar med SkandiaMäklarna är följande:

  • Vi har erfarenhet, engagemang och kunnighet
  • Med vårt stora kontaktnät når du ut till en stor kundkrets
  • Du får tillgång till en stor mängd tilläggstjänster
  • Vi känner till bostadsmarknaden i Solna

Fastighetsmäklare i Solna

SkandiaMäklarna har ett gott rykte och vi försöker alltid leva upp till det. Vi är kända för vår höga personliga service och vårt engagemang. Med oss kan du vara säker på att du är i trygga händer, oavsett vilken typ av fastighet du vill köpa eller sälja. Vi vet att det är ett stort ansvar att förmedla en fastighet och tar ditt förtroende på största allvar. Dina önskemål är det viktigaste för oss.

Är det dags att byta bostad?

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt hem. Vi mäklare här på kontoret är alltid redo att svara på de frågor du kan tänkas ha. Vi hoppas att du ger oss förtroendet att få hjälpa dig med din fastighetsaffär. Kontakta oss redan idag för att köpa eller sälja bostad i Solna med omnejd.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.