Mäklare Sollentuna

Vi vet att det är mycket man måste tänka på när man ska köpa eller sälja en fastighet. Därför finns vi här för att bistå dig från första till sista steget. Objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt – allt det tar vi hand om!

Sollentuna
Sollentunavägen 46 191 40 Sollentuna
08-96 51 00

Din mäklare i Sollentuna

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största mäklarkedjor, vi finns nästintill överallt. I Sollentuna hittar din lokala fastighetsmäklare på Sollentunavägen 46. Vi har hjälp många kunder att hitta hem genom åren. Funderar du på att sälja din bostad och köpa nytt? Kom in till oss eller slå en signal för att ta reda på vad vi kan erbjuda dig. Träffa en av våra engagerade mäklare och gör ditt livs affär.

Varför ska du anlita SkandiaMäklarna?

Vi vet att det är mycket man måste tänka på när man ska köpa eller sälja en fastighet. Därför finns vi här för att bistå dig från första till sista steget. Objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt – allt det tar vi hand om. Vi kan även hjälpa dig komma i kontakt med städ- och flyttfirmor för att flytten ska bli så enkel som möjligt. Fördelar med att anlita oss:

  • Stor kundkrets vilket innebär att din fastighet kommer att nås av många potentiella köpare
  • God kunskap om hur marknaden ser ut i Sollentuna och på andra platser
  • Lång erfarenhet
  • Tillgång till alla våra tilläggstjänster
  • Snabb värdering av din fastighet

Framför allt vet vi hur man gör en bra fastighetsaffär. Det är viktigt för oss att både köpare och säljare känner sig trygga i att anlita oss och vi tror att hög personlig service samt stor kunskap om den lokala marknaden är två viktiga delar i förtroendet.

Fastighetsmäklare i Sollentuna

Vad har du på hjärtat? Vill du hitta ett större hem för den växande familjen? Sälja ett fritidshus? Eller ska du kanske köpa din första lägenhet och undrar vad som krävs i kontantinsats? Kom in till oss eller ring någon av våra fastighetsmäklare nedan för att få den hjälp du behöver.

Hitta hem med SkandiaMäklarna

Det finns ofta en fastighet som hjärtat bultar lite extra för. Vi hjälper dig gärna att hitta det lilla extra på bostadsmarknaden. Låt oss scanna marknaden och hålla utkik efter det just du letar efter. Vi bistår dig i din jakt på drömboendet.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.