Mäklare Lund

SkandiaMäklarna finns i hela Sverige med lokalt förankrade kontor. Vi vet hur du bäst lägger ut din bostad till försäljning och hjälper dig gärna, med allt från värdering och objektsbeskrivning till visning, budgivning och det slutliga köpekontraktet.

Lund
Hamntorget 2J 234 40 Lomma
046-13 22 40

Din mäklare i Lund

Är du redo att byta bostad eller vill du veta vad ditt hem är värt inför en framtida försäljning? Kontakta din lokala mäklare i Lund för ett förutsättningslöst möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi kan den lokala marknaden och gör allt för att du ska lyckas med din bostadsaffär. Välkommen till SkandiaMäklarna!

Fastighetsmäklare i Lund

SkandiaMäklarna finns i hela Sverige med lokalt förankrade kontor. Vi vet hur du bäst lägger ut din bostad till försäljning och hjälper dig gärna, med allt från värdering och objektsbeskrivning till visning, budgivning och det slutliga köpekontraktet. Våra fastighetsmäklare har bred kompetens och hjälper dig i alla steg mot en lyckad affär. Låt oss hjälpa dig hitta hem.

Vi förmedlar bland annat följande:

  • Hus
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Nyproduktion
  • Tomter och gårdar
  • Kommersiella fastigheter

SkandiaMäklarna kan ditt nya område

Vill du veta mer om vad för skolor, restauranger, parker och postkontor som finns i ett visst område? Din fastighetsmäklare i Lund kan staden utan och innan och hjälper dig reda ut alla frågetecken. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder och andra fastigheter i Lund med omnejd och vägleder dig gärna.

Gör flytten enklare

Har du precis sålt din bostad och ska förbereda inför tillträdet till ditt nästa hem. Då finns det en del att stå i innan allt är klart. Vi hjälper gärna till med att göra flytten så enkel som möjligt och rekommenderar både flytt- och städfirmor som kan sitt jobb och underlättar för dig. Det blir roligare och lättare att flytta när du tar hjälp med det tunga.

Välkommen in till din mäklare i Lund för att få din bostad värderad och redo för försäljning.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.