Mäklare Upplands Bro

Letar du efter boende i Upplands-Bro? Eller tänker du sälja? Då är du varmt välkommen hit för en kostnadsfri värdering eller ett förutsättningslöst möte!

Upplands Bro
Skolvägen 33 196 34 Kungsängen
08-582 490 90

Din mäklare i Upplands Bro

Vi är ett sammansvetsat gäng i Upplands-Bro och vårt kontor ligger på Skolvägen 33. Med vår goda lokalkännedom och erfarenhet av bostadsförsäljning strävar vi alltid efter att våra kunder ska göra en så lönsam affär som möjligt. Vi som sitter här bor själva i området och älskar vårt Upplands-Bro. Det tror vi att du och kommande spekulanter också gör!

Din fastighetsmäklare i Upplands-Bro

Om du ska sälja gör vi på SkandiaMäklarna en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. På så vis vet vi vilken budget du har att röra dig med. Vi hjälper dig sedan i processens alla skeden, både med objektsbeskrivning och visning till budgivning ända fram det slutgiltiga tillträdet. Vi scannar marknaden åt dig och letar reda på din drömbostad efter dina angivna önskemål.

 Vi förmedlar fastigheter i hela Upplands-Bro kommun.

Att flytta ska vara enkelt

Vi tar hand om den administrativa delen av flyttprocessen men bistår gärna med våra samarbetspartners om du vill ha homestyling, flyttstäd eller flytthjälp. Att ha en professionell inredare är en god idé om du vill göra din affär mer lönsam.

Hitta hem i Upplands-Bro

Letar du efter en markplansetta med trädäckad uteplats, eller är det en villatomt med närhet till hästhage du är ute efter? Vi arbetar utefter dina önskemål och så fort vi hittar ett objekt vi tror kan vara intressant för dig hör vi av oss. SkandiaMäklarna ser till att du är steget före tack vare vår breda kundkrets, vi kan hjälpa dig göra sökandet så mycket roligare och enklare.

Anlita oss på SkandiaMäklarna, din lokala expert.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.