Mäklare Lidingö

Vi är din mäklare på Lidingö och säljer både villor, tomter och bostadsrätter på ön. Önskar du sälja, värdera eller köpa bostad har du hittat helt rätt.

Lidingö
Lejonvägen 14 181 32 Lidingö
073-302 10 20

Din mäklare på Lidingö

 

Redo att byta bostad? Välkommen till SkandiaMäklarna på Lidingö! Vi har hjälpt våra kunder att hitta hem sedan 1980 och gör alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Hörnstenarna i vår verksamhet är god lokalkännedom, engagemang och ett vänligt bemötande. Kom in till oss när du vill ha en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad, för att boka ett möte eller ställa en fråga. Du hittar oss en trappa upp i Lidingö Tidning-huset.

Fastighetsmäklare med lång erfarenhet

Vi är din mäklare på Lidingö och säljer både villor, tomter och bostadsrätter på ön. Önskar du sälja, värdera eller köpa bostad har du hittat helt rätt. Vi hjälper dig med allt från objektsbeskrivning, visning och budgivning till det slutliga köpekontraktet. Med trygghet, ansvar och affärsmässighet i varje del av processen ser vi till att allt går rätt till. Lita på oss när du är redo att byta bostad.

Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Sommarhus
  • Tomter
  • Nyproduktion

Fastighetsmäklare på Lidingö

Se till att göra det så lätt för dig du bara kan. Slipp kånka kartonger och låt någon sköta flyttstädningen. Då blir flyttprocessen både enkel och rolig för dig. Vi rekommenderar gärna städ- och flyttfirmor som har hög kvalitet och kundservice i högsta fokus. Det är inte svårare än så att flytta smart.

Hitta ditt framtida hem på Lidingö

Vi vet värdet av ett hem. Det är något av det viktigaste som finns. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt på bostadsmarknaden. Kanske är det en villa du letar efter? Eller din första lägenhet? Oavsett har vi råd och kunskap att förmedla till dig i jakten på ditt drömhem. Vi har lång erfarenhet och vi har vad som krävs för att genomföra en riktigt lyckad bostadsaffär. Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna på Lidingö!

 

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.