Mäklare Kristianstad

Det ska vara enkelt att byta bostad. Låt oss ta hand om de juridiska delarna och lotsa dig genom hela processen från början till slut.

Kristianstad
Västra Storgatan 42 291 31 Kristianstad
044-122133

Mäklare i Kristianstad

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Kristianstad för en gratis värdering av din nuvarande bostad och lära dig mer om den rådande bostadsmarknaden. Våra fastighetsmäklare har god lokalkännedom och engagerar sig för att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär i Kristianstad med omnejd.

Din fastighetsmäklare i Kristianstad med omnejd

SkandiaMäklarna hittar du över hela Sverige. Vi kan landet från norr till söder och Kristianstad är inget undantag. Vi finns här för dig som vill sälja ditt hus, gå på visningar som spekulant eller bara få en värdering av din nuvarande bostad inför en eventuell försäljning. Vi hjälper till med objektsbeskrivning, håller gärna i visning, vägleder dig i budgivningen och hanterar alla de juridiska delarna när det kommer till köpekontraktet. Sälj lönsamt och köp tryggt med SkandiaMäklarna.

Vi förmedlar allt från hus och radhus till bostadsrätter, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Flytta enkelt med SkandiaMäklarna

Det ska vara enkelt att byta bostad. Låt oss ta hand om de juridiska delarna och lotsa dig genom hela processen från början till slut. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad. Vi vet vad vi gör och hjälper dig gärna. Kontakta oss för tips, hjälp eller om du bara har en fundering om den lokala bostadsmarknaden.

Är du redo att byta bostad?

Kanske drömmer du om ett mer strandnära läge i Bua, eller en central bostadsrätt i Kristianstad? Vi på SkandiaMäklarna hjälper dig att hitta rätt och håller gärna koll på marknaden åt dig. Kom förbi oss för ett möte eller gör en bevakning på vår hemsida, så får du snabbt besked om din drömbostad finns till salu. Välkommen till din lokala mäklare i Kristianstad.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.