Nyproduktion

Att köpa nytt kan vara ett sätt att få ditt drömboende precis som du vill ha det.

En helt ny bostad

Ett nytt hem. Färdigt att flytta in i. Visst låter det skönt? Vår nyproduktion köper du till fast pris, och du kan dessutom ofta vara med och påverka resultatet.

För dig som drömmer om något helt nytt

Att vara den allra första som flyttar in i ett hem är något alldeles speciellt. Inga repor i parketten eller fel färg på klinkern i badrummet. Tänk att få välja precis allt du vill till ditt nya drömhem. Förutsättningarna för att trivas när man är med och skapar sitt eget hem är mycket stora. Med en nyproducerad bostad kan du bygga din egen bostadsdröm från grunden.

Våra aktuella projekt

Att köpa nyproduktion

Nyproduktion köper du till fast pris, vilket innebär att du slipper påfrestande budgivningar. Det gör att du enklare får grepp om vad bostaden kommer att kosta dig i månaden - och hur mycket du har kvar i plånboken.

Läs guiden

Vi hjälper dig som bostadsutvecklare

SkandiaMäklarna Nyproduktion erbjuder en kvalitetstjänst inom nyproduktion. Vi hjälper er som bostadsutvecklare att analysera bostadsmarknaden och att tillsammans mer er utforma ett framgångsrikt kunderbjudande.

Vi har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring och hjälper er att rikta kunderbjudandet till rätt målgrupper via lämpliga marknadsinsatser och en väl genomarbetad sälj- marknadsstrategi som anpassas efter varje enskilt projekt.

Våra referensprojekt

Klicka på länken för att se våra nyligen slutförda nyproduktionsprojekt. Kontakta ditt lokala kontor för att komma i kontakt med någon av våra certifierade nyprodktionsmäklare.

Referensprojekt