Mäklare Älvsjö/Bandhagen/Fruängen

Letar du efter din första lägenhet? Eller är det snarare ett radhus du och den växande familjen behöver? Oavsett vilket hjälper vi dig. Att flytta är en stor sak, en förändring som underlättas av hög kompetens, hjälpsamhet och driv.

Älvsjö/Bandhagen/Fruängen
Fagerängsvägen 1 141 37 Huddinge
08-86 06 00

Din mäklare i Älvsjö / Bandhagen / Fruängen

Är du redo för ett bostadsbyte? Välkommen in till din lokala fastighetsmäklare för att sätta din bostadsaffär i rullning. Med vår hjälp når du ut till ett stort antal spekulanter samtidigt som vi bistår dig i allt från visning och budgivning till de juridiska delarna av köpekontraktet. Kom in på ett förutsättningslöst möte, en kopp kaffe eller om du har funderingar om bostadsmarknaden så berättar vi gärna mer.

Vi kan vårt område utan och innan och är aktiva dagligen i Älvsjö, Örby, Örby Slott, Fruängen, Solberga, Västberga, Årsta, Stureby, Östberga, Högdalen, Bandhagen, Hagsätra/Ormkärr och Rågsved. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, tomter, nyproduktion och fritidshus.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta hem

Fastighetsmäklarna hos oss vet när det är bästa läget att sälja, köpa eller avvakta. Vi har lång erfarenhet av bostadsförsäljning i området och bidrar gärna med vår kompetens och engagemang när du behöver det som bäst. Vi tror på personlig service och hög lokalkännedom. Det är grundstenarna hos en bra fastighetsmäklare enligt oss. Vi arbetar aktivt för att du ska bli nöjd och lyckas med din bostadsaffär. Att sälja bäst är vår vision, inte nödvändigtvis att sälja mest.

Hitta hem med oss!

Letar du efter din första lägenhet? Eller är det snarare ett radhus du och den växande familjen behöver? Oavsett vilket hjälper vi dig. Att flytta är en stor sak, en förändring som underlättas av hög kompetens, hjälpsamhet och driv. Vi vet hur härligt det är att äntligen hitta hem, men också hur jobbigt det kan vara att flytta. Vi finns med som bollplank och stöd under hela affären, från start till mål. Det gör allt mycket enklare.

Oavsett om du behöver hjälp med en försäljning av en bostadsrätt eller vägledning i att hitta ditt framtida hem finns vi på SkandiaMäklarna här för dig. Vi hjälper dagligen hundratals kunder med sitt bostadsbyte och guidar gärna även dig i Stockholms bostadsdjungel.

Vi hjälper dig med följande när du anlitar oss:

 • Värdering
 • Försäljning
 • Objektsbeskrivning
 • Annons
 • Visning
 • Budgivning
 • Köpekontrakt
 • Förmedling av städ- och flytthjälp
 • Styling
 • Trygghetsförsäkring och bankkontakter.

Fastighetsmäklare i Älvsjö / Bandhagen / Fruängen

Flytta enkelt och tryggt med oss på SkandiaMäklarna.

Du hittar oss på något utav våra två fina kontor på Fagerängsvägen 1 eller Hjälmarsvägen 30. Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
 1. Nuvarande steg 1
 2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.