Mäklare i Stockholm

Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, villor och radhus mitt i centrala Stockholm, i Skärgården och utanför tullarna. Våra kunniga mäklare finns för dig när du vill köpa eller sälja bostäder i hela Stockholmsregionen.

SkandiaMäklarna finns över hela staden

Stockholm är en attraktiv stad att köpa och sälja bostad i. Det gäller dock att du väljer en kunnig mäklare som har god insyn i bostadsmarknaden – med god lokalkännedom och förmåga att hitta det perfekta boendet just för dig. Vi är väl bekanta med Stockholms alla områden och kan hjälpa dig såväl med ett köp som med värdering.

Försäljning eller bostadsköp?

Både vid försäljning och köp av bostad är det mycket att tänka på. Värderingen är viktig vid försäljningen så att du gör en bra affär och när du ska köpa ett objekt gäller det att du väljer rätt bostadsrättsförening och ett område som du trivs i. SkandiaMäklarna har ett flertal kontor utspridda i hela Stockholm där vi är specialiserade just på det område eller kvarter du är intresserad av.

Våra tjänster guidar dig rätt

Kundrelationen för SkandiaMäklarna är basen för att du ska få ut det bästa av din bostadsförsäljning eller bostadsköp. Med våra tjänster kan du vara säker på att göra en trygg och vinstgivande affär. Våra engagerade mäklare hjälper dig genom hela processen.

  • Värdering av fastighet/bostad
  • Budgivning
  • Fotografering
  • Visning
  • Köpekontrakt

Gör din flytt lite enklare genom att anlita SkandiaMäklarna i Stockholm. Vi tror på lyckade samarbeten och en ärlig dialog. Välkommen.

Skandiamäklarna ligger steget före på bostadsmarknaden

Sveriges huvudstad är känd för att ha en pendlande bostadsmarknad men det är just den utmaningen som vi på SkandiaMäklarna kan bemästra. Oavsett hur din situation ser ut eller hur du tänker dig din bostadsaffär, kan vi guida dig rätt från början till slut. Vi hjälper dagligen ett stort antal människor att skriva på avtal för drömboendet eller få till stånd en lukrativ försäljning. Detta gäller såväl privata boenden som kommersiella fastigheter.

Hitta din lokala SkandiaMäklare i Stockholm

Värdera din bostad.

Att göra en värdering av sin bostad ska vara enkelt. Vi hjälper dig att värdera din bostad kostnadsfritt, utan att du förbinder dig till något.

Värdering