Mäklare Helsingborg

Vi har arbetat med att köpa och sälja bostäder i många år och har kontor över hela Sverige. Det innebär att vi har ett stort kontaktnät och god kännedom om ditt område, den lokala bomarknaden i Helsingborg med omnejd.

Helsingborg
Karlsgatan 9 252 24 Helsingborg
042-32 74 74

Din mäklare i Helsingborg

Det lönar sig att träffa oss!

Ett hem är något av det mest värdefulla vi har. Därför är det viktigt att anlita rätt mäklare när det är dags att byta boende. Även om du inte tänker byta just nu är det tryggt att ha rätt partner den dagen det blir aktuellt att sälja din bostad och köpa ett nytt hem. Du är varmt välkommen till oss för att diskutera idéer och tankar. Vi bjuder gärna på goda råd inför bostadsbytet. Det är de värdefulla detaljerna som räknas.

Vår affärsidé

SkandiaMäklarna är idag ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med ca. 90 kontor runt om i Sverige samt med verksamhet i Spanien och Portugal. Vi ger dig som kund tryggheten av en mäklare med god lokal kännedom men med stöd av ett rikstäckande nätverk. Ta kontakt med någon av oss på kontoret för att diskutera dina flyttplaner.

Det här kan SkandiaMäklarna hjälpa dig med

Vi har arbetat med att köpa och sälja bostäder i många år och har kontor över hela Sverige. Det innebär att vi har ett stort kontaktnät och god kännedom om ditt område, den lokala bomarknaden i Helsingborg med omnejd. Därför vet vi hur vi kan hjälpa just dig att hitta din drömbostad eller rätt köpare till din fastighet. SkandiaMäklarna finns där för att bistå dig med vår erfarenhet och expertis under hela processen.

Fastighetsmäklare i Helsingborg

Vår främsta prioritet är att du ska bli nöjd, vi strävar alltid efter att ge den bäst möjliga servicen. SkandiaMäklarna finns på många platser i landet och vill bli den bästa och mest effektiva lokala mäklaren på alla platser där vi har kontor. Vi vill vara den ledande mäklaren i Helsingborg genom att finnas där för dig.

Välkommen till kontoret!

Vardagar 09:00 - 17:00

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.