Mäklare Trollhättan

Våra fastighetsmäklare kan Trollhättan och vet att lokalkännedom tillsammans med engagemang och personlig service är det viktigaste för att vara en framgångsrik mäklare

Trollhättan
Kungsgatan 47 / 461 30 Trollhättan
0520-426 350

Din mäklare i Trollhättan

Du hittar SkandiaMäklarna i Trollhättan på Kungsgatan 47. Här finns vi för att hjälpa dig att både köpa och sälja bostad. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med din bostadsaffär och vägleder dig gärna. Välkommen in för ett möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi är din lokala fastighetsmäklare i Trollhättan med omnejd.

Din pålitliga fastighetsmäklare i Trollhättan

Vi har funnits på plats och hjälpt tusentals kunder att hitta hem sedan 2002. Våra fastighetsmäklare kan Trollhättan och vet att lokalkännedom tillsammans med engagemang och personlig service är det viktigaste för att vara en framgångsrik mäklare. Vi hjälper dig med allt från objektsbeskrivning och visning till budgivning, köpekontrakt och potentiell trygghetsförsäkring. Vi vill att det ska vara enkelt att byta bostad och jobbar för att underlätta så mycket som möjligt för dig. Kom in till kontoret eller ring oss om du vill veta mer om våra tjänster.

Vi förmedlar bland annat följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Lita till SkandiaMäklarna när du vill köpa eller sälja bostad.

Så blir flytten enkel

Även om du längtar efter att hitta hem kan flyttprocessen kännas besvärlig. Det här med att leta på bostadsmarknaden, gå igenom en köpprocess och sedan flytta är något som får flera att bli stressade. Med SkandiaMäklarna vid din sida kan du känna dig lugn. Vi hjälper dig genom hela processen och rekommenderar även proffs när det kommer till flyttfirmor och städföretag. Det gör allt så mycket enklare.

Hitta ditt framtida boende med oss

Har du svårt att hitta rätt i mängden av bostäder ute på marknaden i Trollhättan? Låt oss hjälpa dig att scanna marknaden. Vi har ett brett nät av kontakter och får nys om nya objekt innan någon annan. Det gör att vi snabbt kan hjälpa dig att hitta hem. Byt bostad tillsammans med oss på SkandiaMäklarna.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.