Mäklare i Göteborg

SkandiaMäklarna är din mäklarbyrå som alltid blickar framåt. Vi har stor koll på Göteborgs bostadsmarknad och känner till alla områden i staden. Våra kunniga mäklare finns för dig när du vill köpa eller sälja bostäder i hela Göteborgstrakten.

Mäklare Göteborg

På SkandiaMäklarna får du proffshjälp när du ska sälja eller köpa en bostad i Göteborg. Vi har flera kontor beroende på var i staden du vill sälja eller köpa. Med vår kompetens och vår lokalkännedom går din bostadsaffär som smort och du får möjligheten att snabbare njuta av Sveriges näst största stad.

Våra mäklare har den gemensamma nämnaren att vara framåtsträvande och alltid ligga snäppet före. Med vår serviceanda och stora tjänsteutbud blir avtalen snabbt påskrivna, alltid med säkerhet och trygghet. Anlita oss för följande:

  • Professionella värderingar av fastigheter, villor och bostadsrätter
  • Objektbeskrivningar på hög nivå
  • Skapa annonser inför försäljningen
  • Visningar med duktiga mäklare
  • Budgivningar
  • Trygghetsförsäkringar

Går du i sälj- eller köptankar?

Funderar du på att sälja din bostad eller är drömboendet bara runt hörnet? Kontakta våra hängivna mäklare i Göteborg så hjälper vi dig med alltifrån värdering och budgivning till visning och objektbeskrivningar. Vi svarar gladeligen på alla frågor som rör processen och blir din guide vid alla tillfällen.

Fastighetsmäklare i Göteborg

Förutom att bidra med en smidigare försäljning eller ett bättre köp, kan vi på SkandiaMäklarna även förmedla ytterligare kontakter. Vi blir spindeln i nätet när du vill ansöka om bolån, göra en besiktning av bostaden, fixa en snygg homestyling inför visningen eller höra dig för om de bästa försäkringarna. Allt för att underlätta för dig som kund!

Mäklarbyrån med framåtanda

SkandiaMäklarna är din mäklarbyrå som alltid blickar framåt. Vi har stor koll på Göteborgs bostadsmarknad och känner till att bostadsrättsföreningar och områden i staden. Vår kundnöjdhet växer ständigt och stadigt eftersom vi tror på en ömsesidig dialog och förmågan att se till varje individs önskemål. Hos oss får du personlig service och bra tips när du ska köpa och sälja bostad. Känn dig trygg inför din framtida flytt. Kontakta SkandiaMäklarna i Göteborg!

Hitta din lokala SkandiaMäklare i Göteborg

Värdera din bostad.

Att göra en värdering av sin bostad ska vara enkelt. Vi hjälper dig att värdera din bostad kostnadsfritt, utan att du förbinder dig till något.

Värdering