Mäklare Göteborg Hisingen

Alla medarbetare på SkandiaMäklarna är noga med att sträva åt samma håll. Vi arbetar med tre viktiga ledord som innefattar entusiasm, engagemang och erfarenhet.

Göteborg Hisingen
Gustaf Dalénsgatan 20B 417 23 Göteborg
031-222 990

Det är viktigt för oss att du får kontakt med en fastighetsmäklare som du känner förtroende för. Du ska känna dig trygg när du ska köpa eller sälja en fastighet. Det förtroendet förvaltar vi mer än gärna. Varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna – till din lokala fastighetsmäklare på Hisingen i Göteborg.

Detta är SkandiaMäklarna

Alla medarbetare på SkandiaMäklarna är noga med att sträva åt samma håll. Vi arbetar med tre viktiga ledord som innefattar entusiasm, engagemang och erfarenhet.

Våra mäklare har bra lokalkännedom och lång erfarenhet av att förmedla villor, lägenheter, kommersiella lokaler, kontorslokaler med mera. Vi har det som behövs för att din bostadsaffär ska bli lyckad. Det handlar inte alltid om att sälja mest, utan faktiskt om att sälja bäst. SkandiaMäklarna är din lokala fastighetsmäklare i Göteborg Hisingen. Vi finns här för dig.

Fastighetsmäklare i Göteborg Hisingen

För att uppnå vårt mål tror vi på engagemang, lokalkännedom, genuint intresse för marknaden och för kunden, arbetsglädje, kompetens och erfarenhet. Inför varje visningstillfälle sätter vi ihop en informativ bostadsbeskrivning. Förutom detta har vi även en rad smarta och praktiska tilläggstjänster, såsom förmedling av homestyling, städ- och flyttfirma, trygghetsförsäkringar med flera.

SkandiaMäklarna kan förmedla följande:

  • Villor
  • Tomter
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktion
  • Lokaluthyrning
  • Lantbruk
  • Kommersiella lokaler

Vi strävar efter att vara ledande inom vårt segment. Det krävs fokus och medvetenhet från vår sida för att få dig att känna dig bekväm, trygg och välinformerad från första stund. Vi delar naturligtvis med oss av erfarenheter och kunskaper genom hela köp- och säljprocessen.

Hitta ditt drömboende med oss

Våra duktiga mäklare kan hjälpa dig hitta det boende du drömmer om. Det spelar ingen roll om det är ett hus precis vid havet, en mysig lantgård eller en bostadsrätt mitt i de centrala delarna av stan. Välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen när du vill sälja eller köpa hus. Du kommer att mötas av gedigen kunskap och arbetsglädje.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.