Mäklare Stockholm Östermalm

I Stockholms innerstad är bostadsmarknaden svängig men vi på SkandiaMäklarna ligger alltid steget före. Våra mäklare är engagerade, kompetenta och drivs av utmaningar.

Stockholm Östermalm
Grev Turegatan 50 11438 Stockholm
08-442 87 70

Din mäklare i Östermalm

Vi på SkandiaMäklarna har under många år briljerat i mäklarbranschen. Vad det beror på är att vi drivs av ständig förbättring. Vi öppnade vårt första kontor 1980 på Östermalmstorg, och idag besitter vi nästan 96 kontor över hela Sverige – tack vare stort engagemang, erfarenhet och lokalkännedom. Varmt välkommen till din lokala fastighetsmäklare på Östermalm.

Hur kan vi stå till tjänst?

När SkandiaMäklarna först trädde in på marknaden hade vi en vision om att erbjuda något de andra inte hade. Vi ville erbjuda kvalitativa tjänster baserade på hög personlig service och engagemang. Vi ville dessutom erbjuda dig kostnadsfri rådgivning och värdering, vilket vi gör än i dag. När du ingår ett samarbete med oss, erbjuder vi stöd i följande områden:

  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Fastighetsmäklare i Östermalm

Vi på SkandiaMäklarna tror att lokalkännedom är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Därför har vi stationerat kontor över hela Sverige, där varje skrivbord används av kunniga, engagerade och erfarna fastighetsmäklare. På Östermalmskontoret sitter handplockade, trevliga mäklare med gedigen kunskap i sitt område. De har erfarenhet av nästan alla bostadsrättsföreningar i områdeskretsen och hjälper dig på vägen.

SkandiaMäklarna vill vara kompetens, trygghet och stark kundkommunikation. Vi vill höra dina tankegångar för att kunna anpassa våra arbetsmetoder utefter dig. Det har givit oss hög kundnöjdhet och goda resultat i våra tidigare åtaganden.

Hitta ditt drömboende med oss

I Stockholms innerstad är bostadsmarknaden svängig men vi på SkandiaMäklarna ligger alltid steget före. Våra mäklare är engagerade, kompetenta och drivs av utmaningar. När du kommer in till oss är vi beredda att göra allt för du ska få till en lyckad bostadsaffär. Oavsett om det är en privat eller kommersiell fastighet. Sedan ger vi dig även tillgång till våra kontakter inom städ- och flyttfirmor, homestyling, bank och försäkringar. Kom in till vårt kontor på Kommendörsgatan 11 så sätter vi din bostadsprocess i rullning.

Våra mäklare i Stockholm Östermalm

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.