Mäklare Linköping

SkandiaMäklarna i Linköping är här för att göra din flytt enkel och rolig. Det gör vi genom att hjälpa dig genom hela processen. Vi hjälper dig att skissera din dröm och arbetar systematiskt för att du ska hitta det du letar efter. Vi är där både om du ska sälja, eller om det är ditt första bostadsköp

Linköping
Djurgårdsgatan 3F 582 29 Linköping
013-36 48 80

Din mäklare i Linköping

När du står inför ett bostadsköp är det viktigt att du anlitar en skicklig och erfaren fastighetsmäklare. Vi på SkandiaMäklarna har hjälpt många människor att hitta sitt drömboende tack vare vår goda lokalkännedom och erfarenhet. Vi känner väl till de områden vi förmedlar bostäder i och är både lokalt och nationellt förankrade. Oss hittar du nu i våra nya lokaler på Djurgårdsgatan 3F. Välkommen in!

Det här hjälper vi dig med

SkandiaMäklarna i Linköping är här för att göra din flytt enkel och rolig. Det gör vi genom att hjälpa dig genom hela processen. Vi hjälper dig att skissera din dröm och arbetar systematiskt för att du ska hitta det du letar efter. Vi är där både om du ska sälja, eller om det är ditt första bostadsköp. Hos oss är inga frågor dumma och vi bistår dig med objektsbeskrivning, visning, budgivning och alla juridiska delar kring signering av köpekontraktet.

Våra professionella och erfarna fastighetsmäklare värderar din bostad utifrån den lokala marknadens förutsättningar. När du anlitar oss får du tillgång till hela vårt breda kontaktnät, oavsett vad det är för fastighet det rör sig om. Det kan vara:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktioner
  • Tomter
  • Lantbruk
  • Kommersiella fastigheter
  • Uthyrning av lokaler

Med oss som mäklare är du fullständigt trygg. Låt oss hjälpa dig med att sälja eller köpa bostad.

Fastighetsmäklare i Linköping

Vi är experter på visning, försäljning, spekulationer och budgivning. Vi är också experter på flytt, och vet hur omständig en sådan kan vara. Därför samarbetar vi med kvalitetssäkrade flyttbyråer som hjälper till med flytt- och städhjälp. Vi ser också till att din visning går precis så bra som den bara kan, genom att samarbeta med inredningsexperter som lyfter din lägenhet innan visning. Det gör vi för att vi vet att det kan hjälpa dig att få så mycket valuta du kan vid din försäljning.

Hitta drömboendet med oss

Vi kan Linköping och bevakar ständigt marknaden efter intressanta objekt. Vi gör det smidigt för dig och ser till att vara steget före alla andra mäklare. Hos oss kan du lita på att vi gör det vi tycker är kul, att hjälpa dig hitta ditt drömboende! När vi hittar ett objekt som vi tror är intressant för dig, så hör vi av oss på en gång. På så sätt lägger du ärendet i kompetenta händer. Hitta drömboendet som passar just dina förutsättningar, med oss på SkandiaMäklarna i Linköping. Välkommen in!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.