Mäklare Österåker

Österåker är en vacker kommun som gränsar mot både Värmdö och Vaxholm. Här har du havet nära och naturen hela tiden inpå knuten. Om du är intresserad av att titta mer på de objekt vi har ute är du välkommen att kontakta oss för visning.

Österåker/Åkersberga
Muskötvägen 20 184 60 Åkersberga
08-540 660 50

Din mäklare i Österåker/Åkersberga

Vill du köpa eller sälja bostad? Kom in till din lokala fastighetsmäklare i Österåker och Åkersberga, så vägleder vi dig genom hela processen. SkandiaMäklarna har förmedlat bostäder och andra fastigheter länge och vet hur du lyckas med din bostadsaffär. Välkommen in på ett förutsättningslöst möte, en kopp kaffe eller för att prata om bostadsmarknaden i Österåker med omnejd. Du hittar oss i ljusa lokaler på Muskötvägen 20 i Åkersberga.

Din fastighetsmäklare i Åkersberga med omnejd

Att sälja en bostad är en process som kan gå olika fort. Det viktigaste är att du blir nöjd med affären och kan gå vidare och eventuellt köpa en annan som mer passar dina behov och önskemål. SkandiaMäklarna finns där för dig under hela processen och bidrar med både engagemang och expertis. Våra kunniga fastighetsmäklare kan Åkersberga utan och innan, och ger dig mer än gärna tips och råd. När du anlitar oss får du hjälp med följande:

  • Värdering av bostad
  • Objektsbeskrivning och annons
  • Budgivning
  • Köpekontraktets juridiska delar
  • Trygghetsförsäkring samt övriga tjänster

Skärgårdsnära i Österåker

Österåker är en vacker kommun som gränsar mot både Värmdö och Vaxholm. Här har du havet nära och naturen hela tiden inpå knuten. Om du är intresserad av att titta mer på de objekt vi har ute är du välkommen att kontakta oss för visning. Vi vet var närmaste skola, bank, postkontor och bibliotek ligger och berättar gärna vad du kan förvänta dig av denna skärgårdsnära kommun.

Flytta enkelt med oss

Gör din flytt så enkel som möjligt. Vi känner till de bästa städ- och flyttfirmorna i området och rekommenderar gärna våra samarbetspartners till dig. När du slipper kånka möbler och skura fönsterlister blir flytten både enklare och roligare.

Kom in till SkandiaMäklarna i Åkersberga om du är intresserad av att köpa eller sälja en fastighet. Vi är din lokala mäklare i Österåker.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.