Välkommen hem

Om SkandiaMäklarna

Vi tänker inte som andra mäklare. Vi vet att det vi förmedlar är mycket mer än bara objekt, oavsett om du vill sälja eller köpa. Vi brukar säga att vi hjälper människor att hitta hem, och det är vi stolta över. Att få hjälpa till i din viktigaste affär. Så att den blir bättre för dig. Det har vi gjort i mer än fyrtio år, så idag finns vi på närmare 100 kontor i Sverige, Spanien och Portugal. Funderar du på att sälja din bostad, eller vill du hitta något nytt? Har det blivit dags för ett fritidshus, eller drömmer du kanske om att bo utomlands? Kontakta oss så hjälper vi dig med. Välkommen hem. Välkommen till SkandiaMäklarna.

Sälja bostad

Vår fastighetsmäklartjänst har bedrivits i över 40 år och håller en hög kvalitet oavsett var än i landet ni bor. Kontakta din lokala mäklare för mer information om vår mäklartjänst.

Kontakta mäklare

Sälja utomlands

Våra fastighetsmäklare i Sverige, Spanien och Portugal samarbetar för en lyckad försäljningsprocess utomlands.

Kontakta mäklare

Grafisk profil

Vår grafiska profil ska tydliggöra vår identitet. Genom vårt visuella uttryck vill vi utstråla trygghet, självförtroende och premium.

Grafisk profil

Visselblåsning

I syfte att främja ett gott arbetsklimat för våra partners och medarbetare har vi upprättat en visselblåsarkanal där man kan rapportera samt informera om oegentligheter såsom pågående brott, oetiskt beteende eller korruption. Det kan gälla saker som har inträffat, händer eller som riskerar att hända.

Visselblåsning