Mäklare Karlstad

Ska du sälja en fastighet eller köpa en bostad? Kanske båda två? Oavsett vilket är du välkommen in till vårt kontor för ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Karlstad
Drottninggatan 6 652 24 Karlstad
054-10 03 15

Din mäklare i Karlstad

Är det dags att byta bostad? Låt våra kompetenta fastighetsmäklare bidra med sin expertis och sitt engagemang. Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att nå framgång i bostadsaffärer. Oavsett om du vill sälja din lägenhet eller bara göra en värdering av ditt hus är du välkommen in till oss på SkandiaMäklarna, din lokala mäklare i Karlstad.

Fastighetsförmedlare med stor lokalkännedom

SkandiaMäklarna har förmedlats fastigheter i Karlstad sedan 1999. Vi hjälper kunder med allt från kostnadsfri värdering av nuvarande bostad till det som hör försäljning till. Låt oss skriva din objektsbeskrivning och hålla i visning, budgivning och hantera de juridiska delarna av köpekontraktet. Med en kunnig fastighetsmäklare vid din sida går allt rätt och riktigt till från början. Lita till oss när du är redo för ett bostadsbyte. Vi är verksamma på följande orter: Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Grums och Kristinehamn.

Köpa hus eller sälja lägenhet i Karlstad

Ska du sälja en fastighet eller köpa en bostad? Kanske båda två? Oavsett vilket är du välkommen in till vårt kontor för ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, nyproduktion, fritidshus och kommersiella fastigheter i Karlstad med omnejd. När du anlitar oss hjälper vi dig med allt från första början, utan att lämna något åt slumpen. Med flera års erfarenhet av försäljning, köp och flytt vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

En enkel flytt

Visste du att det är lättare än någonsin att flytta? Inte bara finns det mäklare som gör jobbet åt dig när det kommer till försäljning av bostaden, det finns även flytt- och städhjälp att anlita. Vi på SkandiaMäklarna i Karlstad har goda kontakter med experter inom flyttstäd och flytthjälp och förmedlar gärna dessa till dig. Det gör hela flyttprocessen så mycket enklare.

Fastighetsmäklare i Karlstad

Letar du efter ditt framtida hem? Kanske en villa ute på landet, eller en lägenhet mitt i stan? Oavsett vad du drömmer om hjälper vi dig att scanna marknaden och berättar gärna mer om den lokala bostadsmarknadens förutsättningar för dig. Välkommen in till oss!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.