Mäklare Ystad

Vi på SkandiaMäklarna Ystad har sålt hus och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till din lokala mäklare i Ystad!

Ystad
Stora Östergatan 14 271 34 Ystad Sweden
0411 - 24 12 00

Din mäklare i Ystad

Det är viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare. SkandiaMäklarna finns tillgängliga för dig som vill köpa eller sälja bostad. Vi har sålt hus och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Välkommen till din lokala mäklare i Ystad!

Detta hjälper vi dig med

SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Ystad. Vi hjälper dig att hitta din nya bostadsrätt eller ditt drömhus och finns här för att bistå med objektsbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Från första kontakt till tillträde till den nya bostaden.

Våra fastighetsmäklare värderar din bostad utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Tillsammans med oss når du ut till hela vår kundkrets, oavsett vilken typ av fastighet det handlar om. Det gör att försäljningsprocessen går snabbare. Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktioner
  • Lantbruk
  • Tomter
  • Fritidshus

Låt oss hjälpa dig att köpa eller sälja bostäder i Ystad.

Vi vill vara ledande fastighetsmäklare i Ystad

Vår ambition är att vara ledande inom vårt segment, en kvalitetsmäklare där du som kund känner dig trygg genom hela din bostadsaffär. Från första mötet fram tills din bostad är såld eller budgivningen vunnen. Vi är med andra ord inte nöjda förrän du är nöjd.

Bostadsförsäljning är vår specialitet och vi delar gärna med oss om hur du hittar exakt det du letar efter. Du kan även dra nytta av våra trygghetsförsäkringar och andra smarta tilläggstjänster som gör flytten så mycket enklare.

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna har sålt hus och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Lita på oss när du vill byta bostad. Vår strävan är att göra hela processen smidig och enkel för dig som kund.

Kontakta oss gärna för att få mer information och låt oss hjälpa dig i jakten på ditt drömboende.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.