Mäklare Uppsala

Vi på SkandiaMäklarna i Uppsala vill vara din kvalitetsmäklare från start till avslut, vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt med din bostadsaffär. Vi hjälper dig att kostnadsfritt värdera din nuvarande bostad och berättar gärna om den lokala marknadens förutsättningar.

Uppsala
Svartbäckesgatan 5 753 20 Uppsala
018-13 69 00

Din mäklare i Uppsala

Redo för ett bostadsbyte? Kom in till oss på SkandiaMäklarna i Uppsala för att diskutera försäljning eller köp av bostad med en kunnig och engagerad fastighetsmäklare. Vi bygger vårt arbete på god lokalkännedom, hög personlig service och kompetens. Vare sig du står i startgroparna till att sälja din villa eller vill köpa din första lägenhet är du välkommen in på en kaffe för att ställa frågor och få den vägledning du behöver. Du hittar oss på Kungsängsgatan 18 A.

Din fastighetsmäklare i Uppsala

Vi på SkandiaMäklarna i Uppsala vill vara din kvalitetsmäklare från start till avslut, vårt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt med din bostadsaffär. Vi hjälper dig att kostnadsfritt värdera din nuvarande bostad och berättar gärna om den lokala marknadens förutsättningar. När du anlitar oss ser vi till att hjälpa dig med objektsbeskrivning, visning, budgivning samt köpekontrakt och tillträde. Vår strävan är att göra bostadsförsäljningen eller köpet så enkel och lyckad som möjligt.

Vi förmedlar allt från villor, radhus, bostadsrätter, gårdar till nyproduktion och kommersiella fastigheter i Uppsala med omnejd. Våra områden, förutom Uppsala, är bland andra:

 • Knivsta
 • Rasbo
 • Alunda
 • Läby
 • Almunge
 • Heby
 • Dalby
 • Östhammar
 • Tierp

Flytta enkelt med oss

SkandiaMäklarna har funnits i Uppsala sedan 1997 och vet hur en flytt blir så enkel som möjligt. Vi vet hur tungt det är att bära otympliga möbler och skrubba klinkers inför en flytt, därför samarbetar vi med flera experter inom just städ- och flytt. Vill du har hjälp med att inreda din bostad inför visning och fotografering vet vi även där vem som är bäst för jobbet och rekommenderar gärna inredningsspecialister för homestyling. Det gör hela flytten smidigare och roligare.

Hitta ditt hem i Uppsala

Vill du bo i en sekelskifteslägenhet i Luthagen, i ett radhus i Knivsta eller föredrar du en friliggande villa i Ytternäs? Oavsett vad du har för bostadsdrömmar bevakar vi gärna marknaden åt dig och kontaktar dig när vi hittat ett intressant objekt som motsvarar dina önskemål och din budget. Sedan hjälper vi dig genom hela bostadsbytet.

SkandiaMäklarna hjälper dig att hitta hem.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
 1. Nuvarande steg 1
 2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.