Mäklare Trosa

SkandiaMäklarna finns i hela landet. Vi kan bostadsmarknaden både nationellt och lokalt. Våra fastighetsmäklare hjälper dig gärna att hitta hem, vare sig det är i Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Hölö eller Mörkö.

Trosa
Östra Långgatan 2 619 30 Trosa
0156-132 45

Din mäklare i Trosa

Är du redo att ta nästa steg på din bostadsresa? Välkommen in till oss och vårt kontor i Trosa, beläget bara ett stenkast från Trosa hamn. SkandiaMäklarna har funnits på sin nuvarande plats sedan november 2013 och under dessa år har vi hjälpt tusentals husägare med trygga bostadsaffärer. Vi sätter vårt absoluta högsta värde i att ge lika god hjälp med att sälja din nuvarande bostad som att hitta ditt nya drömhem. 

Hur hjälper vi dig? 

Våra lokala kvalitetsmäklare har en djupgående kännedom om Trosa och dess omgivningar, inklusive Vagnhärad, Västerljung, Hölö och Mörkö. 

Med oss får du en trygg och tillgänglig partner i att hitta ditt nya hem. Vi värdesätter att vara lyhörda, serviceminded och att erbjuda dig hög kvalité i vårt arbete. Som kund hos oss får du alltid svar på dina frågor och en snabb kontakt. Vi ger dig och din fastighet all den omtänksamhet som du önskar. Vårt mål är inte att bli störst på marknaden utan att bli bäst på det vi gör - nämligen trygga och framgångsrika bostadsaffärer.

Vi är självklart med dig genom hela din bostadsprocess och du får hjälp med att hitta: 

  • Villor
  • Bostadsrätter 
  • Fritidshus 
  • Tomter
  • Gårdar 
  • Nyproduktion 

Oavsett vilket objekt du är intresserad av finns vi här för att säkerställa att du blir nöjd. 

Vårt breda utbud och goda service

Hos SkandiaMäklarna i Trosa står en värdering av din nuvarande bostad och personlig rådgivning om bostadsmarknaden till ditt förfogande. Vår service omfattar allt från objektsbeskrivning, professionell fotografering, effektiv marknadsföring, till visningar och budgivning. Vi hanterar även de juridiska aspekterna av köpekontrakt och erbjuder smarta försäkringslösningar.

Utöver vår goda kännedom om området och långa erfarenhet av mäklaryrket erbjuder vi även flera andra tjänster som underlättar flyttprocessen för dig. Behöver du hjälp med homestyling för att göra din bostad så attraktiv som möjligt, samarbetar vi med några av de vassaste inredarna i området.  

Vi kan dessutom bistå dig med förslag på städ- och flytthjälp som möter dina höga förväntningar. Vilket gör ditt bostadsbyte smidigare och mer praktiskt.  

Som lokal företagare är vi glada sponsorer till flera aktörer i kommunens aktiva föreningsliv där vi gärna sponsrar rörelse som är en viktig aspekt av ett gott och hälsosamt liv. 

I ett större perspektiv engagerar vi oss också i SOS Barnbyars arbete i världen. Ett arbete som hjälper barn att få en trygg uppväxt. 

100 kronor av alla bostadsaffärer som vi gör går till deras fantastiska och viktiga verksamhet. 

Anlita oss - din lokala kvalitetsmäklare som gör det där lilla extra. 

Hitta din drömbostad i charmiga skärgårdsstaden Trosa. 

Ta det första steget mot din nya bostad och boka ett möte eller en värdering idag. 

Vi på SkandiaMäklarna finns alltid här för att göra din bostadsresa enkel och trygg. 

Välkommen!

Våra mäklare i Trosa

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.