Mäklare Hässleholm

När du ska göra en bra bostadsaffär krävs det att du väljer en bra mäklare. SkandiaMäklarna i Hässleholm vet hur du på bästa sätt byter bostad och ger dig både engagemang och kunnighet när du är redo för nästa steg.

Hässleholm
Nytorget, Lövgatan 1 281 30 Hässleholm
0451-828 28

Din mäklare i Hässleholm

Ditt hem är en plats du ska tycka om. Välkommen in till oss för att få goda råd och tips inför ditt bostadsbyte!

Köp eller sälj din bostad med oss

När du ska göra en bra bostadsaffär krävs det att du väljer en bra mäklare. SkandiaMäklarna i Hässleholm vet hur du på bästa sätt byter bostad och ger dig både engagemang och kunnighet när du är redo för nästa steg. Värdera din bostad kostnadsfritt och låt oss hjälpa dig på vägen mot ditt framtida boende.När du ska köpa eller sälja en bostad behöver du en pålitlig mäklare i ryggen. Vi finns här för dig och gör processen både trygg, smidig och enkel. Vi har funnits på plats i Hässleholm sedan 1999 och har hunnit hjälpa ett stort antal kunder att hitta sitt drömboende. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar eller vill komma in på ett förutsättningslöst möte.

Engagerad fastighetsmäklare i Hässleholm

Som erfarna mäklare i Hässleholm har vi stor lokalkännedom och vet hur marknaden ser ut. Du möter stort engagemang men även kunskap hos oss. Vi värderar gärna din bostad åt dig Du hittar oss centralt vid Nytorget på Lövgatan 1.

Låt oss hjälpa dig göra en lyckad affär, oavsett vad för fastighet det handlar om. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, fritidshus, tomter och gårdar.

Våra mäklare i Hässleholm

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.