Mäklare Strängnäs/Mariefred

Vi älskar vårt jobb och vi brinner för möten mellan oss och dig som kund. Vi har ett nära samarbete mellan både köpare och säljare och tillsammans hjälper vi dig att nå dit du vill med din bostad.

Strängnäs/Mariefred
Järnvägsgatan 7 645 31 Strängnäs
0152-710 000

Din mäklare i Strängnäs/Mariefred

Erfarenhet, engagemang och personlig service. Det är några av orden som beskriver oss på SkandiaMäklarna. Vi har arbetat inom mäklarbranschen länge och vi vet vad som är avgörande för att din bostadsaffär ska bli lyckad. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Strängnäs och Mariefred!

Köp och sälj bostad med oss

Vi älskar vårt jobb och vi brinner för möten mellan oss och dig som kund. Vi har ett nära samarbete mellan både köpare och säljare och tillsammans hjälper vi dig att nå dit du vill med din bostad. SkandiaMäklarna har mångårig erfarenhet av fastigheter i Strängnäs och Mariefred och känner till området väl. Vi förmedlar bland annat följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktioner
  • Tomter
  • Lantbruk

Söker du bostad?

Drömmer du om ett torp nära vattnet? Eller letar du en modern villa med gångavstånd till barnomsorg? Vad du än letar efter kan vi hjälpa dig hitta det. Vi har god lokalkännedom och vet var närmaste badbrygga, skola och tennisplan ligger. SkandiaMäklarna hjälper dig till en trygg affär genom hela processen, från visning till budgivning och kontraktsskrivning.

Är det dags att sälja?

SkandiaMäklarna värderar din bostad och bistår dig med en tilltalande objektsbeskrivning. Vi har samarbetspartners inom homestyling, städ och flytt och erbjuder flera smarta tilläggstjänster som gör flytten så mycket enklare. Dra även nytta av våra trygghetsförsäkringar när du ska sälja din bostad.

Tillsammans med oss når du ut till hela vår kundkrets, oavsett vilken fastighet det är fråga om. Vi vill göra processen enkel och smidig för dig och ger inte upp förrän du är nöjd.

Fastighetsmäklare i Strängnäs/Mariefred

Ta kontakt med oss när du står inför ett nytt skede i livet, vi hjälper dig hitta ditt drömboende!

Våra mäklare i Strängnäs/Mariefred

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.