Mäklare Västerås

SkandiaMäklarna i Västerås fokuserar på det vi vet är viktigast för din bostadsaffär. Vi har effektiva och beprövade metoder för såväl marknadsföring som försäljning, och vi kan Västerås med omnejd utan och innan.

Västerås
Smedjegatan 8 722 13 Västerås
021-15 78 70

Din mäklare i Västerås

 

Trygghet, kunskap och lokalkännedom

Du ska känna dig trygg när du säljer din bostad. Trygg i att du har valt rätt mäklare och trygg i att han eller hon har de rätta verktygen för att göra ett riktigt bra jobb.

SkandiaMäklarna i Västerås fokuserar på det vi vet är viktigast för din bostadsaffär. Vi har effektiva och beprövade metoder för såväl marknadsföring som försäljning, och vi kan Västerås med omnejd utan och innan.

Vår lokalkännedom och vårt breda utbud gör också att vi kan hjälpa köpare att hitta precis vad de söker – oavsett om det är en småbarnsfamilj, en 25-åring som vill ha maximalt nattliv runt hörnet eller någon som gladeligen byter bort krogar och barer mot så mycket natur och friluftsliv som möjligt.

Effektiv matchning ger nöjda kunder

Att effektivt matcha ihop köpare och säljare så att alla blir nöjda med sin bostadsaffär är ett av våra främsta signum. Ett annat är SkandiaMäklarnas omvittnat stora fokus på kvalitet. Kombinerat med all den energi och framåtanda som finns i vårt Västerås-team vågar vi faktiskt sticka ut hakan och säga att vi är bäst i stan.

Testa oss gärna! Slå en signal, skicka ett mejl eller kom in och ta en kaffe på kontoret. Eller boka in oss för ett hembesök hos dig, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad. Om vi sedan får ditt förtroende hjälper vi dig genom alla delar av processen till en framgångsrik affär.

Fastighetsmäklare i Västerås

Här ser du hela Västerås-teamet. Om du inte bara vill gå på utseende finns också korta presentationer av varje fastighetsmäklare. Varmt välkommen att kontakta den av oss som du tror passar dig bäst. Du kan också ringa till kontoret på 021-15 78 70 eller mejla till vår gemensamma adress vasteras@skandiamaklarna.se.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.