Vi hjälper dig hitta hem

Vi tänker inte som andra mäklare. Vi vet att det vi förmedlar är mycket mer än bara objekt, oavsett om du vill sälja eller köpa. Vi brukar säga att vi hjälper människor hitta hem, och det är vi stolta över.

Sälja bostad

Vår fastighetsmäklartjänst har bedrivits i över 40 år och håller en hög kvalitet oavsett var än i landet ni bor. Kontakta din lokala mäklare för mer information om vår mäklartjänst.

Kontakta mäklare

Sälja utomlands

Våra fastighetsmäklare i Sverige, Spanien och Portugal samarbetar för en lyckad försäljningsprocess utomlands.

Kontakta mäklare

Deklarationsinformation

Du som nyligen har sålt din bostad ska deklarera försäljningen under nästkommande år. Här finner du information inför din deklaration och relevanta länkar.

Läs mer

Värdering

Vi gör alla typer av värderingar av ditt hem. Allt från skriftliga bankvärderingar till kostnadsfria värderingar på plats i ditt hem.

Boka värdering

REDO™

Var redo. När du själv vill. Du behöver inte ha bestämt dig. Men du kan vara beredd. Vi hjälper dig spara tid och ökar dina chanser till ett högre slutpris. Ge dig själv en flygande start med REDO™.

Läs mer om REDO™

Homestyling

Visa ditt hem från sin bästa sida. Spekulanterna på din visning kommer få en bättre känsla av bostaden om den är fint dekorerad, städad och harmoniskt möblerad.

Homestyling

Värdebevakaren

Vår populära mobiltjänst; Värdebevakaren ger dig möjlighet att följa värdeutvecklingen på ditt hem. Starta din värdebevakning genom att klicka på knappen.

Värdebevakaren

Försäkring mot dolda fel

När du har sålt din fastighet är du ansvarig för eventuella dolda fel i 10 år gentemot den nya ägaren. Med vår dolda fel-försäkring vänder sig köparen direkt till försäkringsbolaget vid eventuella fel i fastigheten.

Läs mer

Energideklaration

Alla villor och radhus som ska säljas måste ha en giltig energideklaration. Den ska ge en bild av energianvändningen och visa vilka möjligheter det finns att optimera energianvändningen.

Läs mer