Mäklare Årsta/Stureby/Östberga

Vår expertis ligger i att hjälpa dig köpa eller sälja bostad samt ge tips och rekommendationer om kvarter och objekt som passar dig och dina prioriteringar. Vi kan Årsta, Stureby och närliggande områden utan och innan!

Årsta/Stureby/Östberga
Hjälmarsvägen 30 120 53 Årsta
08-722 98 10

Din mäklare i Årsta/Stureby/Östberga

SkandiaMäklarna hittar du centralt beläget på Årsta torg. Här sitter engagerade och kunniga fastighetsmäklare som har koll på både bostadsmarknaden i sin helhet, liksom området vi verkar i. Vi vet var bussen, tvärbanan och pendeln finns, vilken bostadsrättsförening som är att föredra och var skola, dagis, bank samt mataffär ligger. Med andra ord är lokalkännedomen hög, och vi vägleder dig gärna när du är intresserad av att köpa bostad i vårt kära område. Välkommen till din fastighetsmäklare i Årsta och Stureby.

SkandiaMäklarna kan Årsta utantill

Vår expertis ligger i att hjälpa dig köpa eller sälja bostad samt ge tips och rekommendationer om kvarter och objekt som passar dig och dina prioriteringar. Vi kan Årsta, Stureby och närliggande områden utan och innan – det gör det enkelt för oss att snabbt bidra med information och få igång en eventuell försäljning eller ett bostadsköp. Gör ditt livs affär tillsammans med oss på SkandiaMäklarna. Vi förmedlar allt från hus till bostadsrätter, tomter, fritidshus och nyproduktion i följande områden:

 • Årsta
 • Stureby
 • Fruängen
 • Östberga
 • Älvsjö
 • Bandhagen/Högdalen
 • Fruängen
 • Solberga/Västberga
 • Hagsätra/Ormkärr
 • Rågsved

Hitta hem med oss

Det kan kännas krångligt att flytta, men när du hittat ditt drömboende är det helt klart värt det. Dessutom går det att göra flytten enkel. Vi rekommenderar gärna professionella flytt- och städfirmor som hjälper dig med det som är tungt och tråkigt i en flyttprocess. Få mer tid över till inredning av ditt nya hem när du slipper kånka kartonger och flyttstäda.

Fastighetsmäklare i Årsta/Stureby/Östberga

Vill du byta bostad? Eller bara sälja en lägenhet? Kanske är du redo att flytta hemifrån och letar efter ditt första egna boende. Oavsett vad du behöver hjälp med relaterat till bostadsköp och funderingar om bostadsmarknaden i Årsta och Stureby – finns dina fastighetsmäklare från SkandiaMäklarna här på Årsta torg på plats för att svara på dina frågor och vägleda dig genom ett bostadsbyte. Välkommen in till oss!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
 1. Nuvarande steg 1
 2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.