Mäklare Höör/Hörby

Är du redo för ett bostadsbyte? Börja med att kontakta oss för en muntlig värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt.

Höör
Järnvägsgatan 1 243 30 Höör
0413-662 60

Din mäklare i Höör/Hörby

DITT HEM BÖRJAR OCH SLUTAR INTE VID YTTERDÖRREN

I Höör är det också grillkvällarna vid Ringsjön, shoppingen hos Borett, fikat i trädgården på Café Old Fashion och glassen på Hardy’s som får dig att älska din bostad. Löprundan runt Lågdammarna, mjukglassen på Z-grillen, den omtalade ”Plankan” på Valentino’s Pizzeria och snacket med grannen över häcken får dig att trivas i Hörby.

Fastighetsmäklare i Höör/Hörby

Det är egentligen inte så konstigt. Sedan flera år har vi funnits i Höör och Hörby kommuner. Det har blivit många affärer med åren och vi är stolta över de positiva omdömen vi får av våra kunder.

Våra kunder pratar om oss

Det är vi mycket tacksamma för. Gå in och läs våra kunders omdömen innan du bestämmer dig för vilken mäklare som ska sälja din bostad på hittamaklare.se

Våra fastighetsmäklare säljer villor, bostadsrätter, gårdar och tomter, hästgårdar, fritidshus och kommersiella fastigheter i hela Höör och Hörby kommuner. Dessutom har vi de kontakter och samarbetspartners du behöver för att göra din bostadsaffär extra smidig.

Är du redo för ett bostadsbyte? Börja med att kontakta oss för en muntlig värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt.

Ideellt engagemang

Vårt engagemang inom idrotten är vi lite extra stolta över och du kommer med all säkerhet att träffa oss på matcher tillsammans med Höörs idrottssällskap framöver. Heja Höör!

Följ oss på sociala medier

Våra mäklare i Höör

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.