Mäklare Stockholm Södermalm

Om du är ute efter erfarenhet, kunskap och ett bemötande där du befinner dig är vi ditt självklara val. Kom in på en kaffe, för att ställa en fråga om bostadsköp och fastighetsmarknaden eller för att starta igång försäljningen av din befintliga bostad. Vi finns här för dig.

Stockholm Södermalm
Renstiernas gata 25 116 31 Stockholm
08-641 83 00

Din mäklare i Södermalm

SkandiaMäklarna har från kontoret på Renstiernas Gata 25 hjälpt kunder att hitta hem på Södermalm i över trettio år. Om du är ute efter erfarenhet, kunskap och ett bemötande där du befinner dig är vi ditt självklara val. Kom in på en kaffe, för att ställa en fråga om bostadsköp och fastighetsmarknaden eller för att starta igång försäljningen av din befintliga bostad. Vi finns här för dig.

Ta första steget med oss

Vi är medvetna om att det kan kännas motigt att påbörja en försäljning av en bostad. Många står även med huvudbry när det kommer till att hitta sitt drömboende. Vi på SkandiaMäklarna har alltid det i åtanke och erbjuder kostnadsfri rådgivning och värdering – helt förutsättningslöst och obundet, såklart.

SkandiaMäklarnas områden

Fastighetsmäklarna på SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm bor och verkar i området. Vi vet att en barnfamilj kanske hellre vill ha nära till barnvänliga Nytorget, än till Medborgarplatsens nattliv. Med din vision och vår kompetens kombinerar vi våra styrkor och hittar vägen fram. Oavsett om du vill sälja eller köpa en bostadsrätt. Vi bistår dig med följande:

  • Värdering
  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Fastighetsmäklare i Södermalm

Med lokalkännedom, personlig service, engagemang och nära kontakt med köpare och säljare – har SkandiaMäklarna hög kundnöjdhet. Varje uppdrag är en ny utmaning för våra fastighetsmäklare och vid varje skrivbord sitter en handplockad och driven mäklare med koll på läget.

Efter ett lyckat samarbete med oss kan du ta del av våra trygghetsförsäkringar och rekommenderade städ- och flyttfirmor samt homestylingföretag. På SkandiaMäklarna ser vi det som en självklarhet att dela med oss av våra resurser för att göra flytten så enkel som möjligt.

Din lokala fastighetsmäklare på Stockholm Södermalm är SkandiaMäklarna. Välkommen hit!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.