Mäklare Tyresö/Älta

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi är Tyresös mest anlitade mäklarbyrå och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

Tyresö/Älta
Sikvägen 25 135 41 Tyresö
08-770 21 90

Din mäklare i Tyresö / Älta

Vi hjälper såväl köpare som säljare i deras bostadsaffärer!

Du vet väl att vi på SkandiaMäklarna har en podcast som heter Bostadsköpet. Här hjälper vi dig som är på väg att köpa en bostad. Många tips och lite matnyttig information. Självklart är du alltid välkommen att komma förbi vårt kontor för mer personlig service.

Lycka till med ditt framtida bostadsköp – VÄLKOMMEN HEM

Klicka på länken nedan så kommer du till podden.

Du följer väl oss på Instagram? Om inte gör det – allt från inredning, bostäder och aktuella händelser och nyheter om bostadsmarknaden.

Instagram; skandiamaklarnatyresoalta

SkandiaMäklarna är ett digitalt bolag som alltid har dig som kund i fokus. Vi kan både värdera din bostad och visa dig bostäder digitalt. Med hjälp av dagens teknik finns fler olika möjligheter om du vill värdera din bostad eller köpa bostad. Tillsammans hittar vi lösningar som passar dig.

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi är Tyresös mest anlitade mäklarbyrå och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

Söker du efter ditt nya drömboende? Då är du välkommen att kontakta oss, antingen kommer du in till oss i vår nya fina lokal för ett förutsättningslöst möte alternativt så kommer vi hem till dig. När du funderar på att byta bostad är det viktigt att veta vad du kan få ut vid en försäljning och att du förbereder dig genom att t ex söka lånelöfte. Vi har samarbete med flera av de stora bankerna och hjälper gärna till med en kostnadsfri värdering för ett lånelöfte inför ett kommande bostadsköp. Har du andra frågor gällande ditt kommande drömboende så hjälper vi till med det också, köper du i Tyresö eller Älta då är vi på vår hemmaplan och kan det mesta. Letar du drömboende utanför vårt område - då har vi fantastiska kollegor på över 90 olika platser i Sveriges avlånga land och självklart ser vi till att de hjälper dig.

Fastighetsmäklare i Tyresö / Älta

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför sätter vi alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. Vi bistår dig med allt från rådgivning till snyggt och prydligt visningsmaterial, juridiska spörsmål samt deklaration vid avslutad försäljning. Oavsett om du vill köpa eller sälja:

  • Hus
  • Radhus
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Så är du välkommen att kontakta oss. Självklart bistår vi med hjälp även när det gäller kommersiella fastigheter och boende i Spanien.

Samarbetspartners

För att du ska känna trygghet genom hela processen samarbetar vi med bra och pålitliga samarbetspartners. Vi arbetar bara med de som vi själva kan tänka oss att anlita privat. Detta gäller oavsett om det är homestyling, flyttfirma, städfirma eller besiktningsföretag. När det gäller hantverkare har vi också flera vi kan rekommendera, fråga oss. Vill ni veta om de är duktiga? Kom in på vårt nya kontor och titta!

Söker du ditt drömhem?

Lugn, det är då du kan vända dig till oss. Vi, som den överlägset största aktören i området, har vetskap om vad som är på väg ut på marknaden långt innan objekten marknadsförs. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just ditt drömboende. Vi ser fram emot att kunna möte dig i dörren med ett: Välkommen Hem.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.