Marcus Lindén

Marcus Lindén

Fastighetsmäklare
marcus.linden [at] skandiamaklarna.se

Hej!

Det är jag som är Marcus Lindén, ditt självklara val när det gäller att välja mäklare.
Ända sedan skoltiden har jag brunnit för sälj & mötet med människor, vilket var det som slutligen tog mig till mäklaryrket.

För att lyckas göra bra affärer och lyckade försäljningar anser jag att förberedelser är A och O. Då är det viktigt att ha ett fokus på de små detaljerna samtidigt som man bibehåller helhetsbilden och alltid ha en plan ABC.

”Bäst förberedd vinner”

Jag skapar mig från början alltid en tydlig bild av hur säljprocessen ska gå till & anpassar den alltid efter dem jag möter. Ett nära samarbete och en öppen dialog med mina kunder skapar de bästa förutsättningarna till succé. För att nå någonstans man aldrig nått, behöver man ofta göra något man aldrig gjort.

”Utmana dig själv”

Med den erfarenhet jag har inom sälj, kundservice och kommunikation ger det mig en bra grund att stå på i min roll som mäklare. Kombinera det med mina tidigare studier i Sverige och USA inom bl.a marknadsföring, sociala medier och sälj så förstår ni varför mina kunder rekommenderar mig.

”Du är aldrig bättre än din senaste affär”

Vi ses!
Marcus Lindén

4.9 av 5 i betyg från 17 kunder via Hittamäklare

"Fantastisk mäklare och människa. Marcus såg verkligen till att vi kände att han hade full koll på allt och att vi kunde fokusera på andra saker i livet. Otroligt tacksam att han lyckades med en sådan snabb och framförallt bra försäljning av vår bostad. Marcus var och är mycket lyhörd för våra önskningar. Att han visade så mycket intresse för både oss och vår bostad gjorde att vi kände oss väl omhändertagna. Rekommenderar varmt Marcus! "

Läs rekommendationer