Jasmine von Stezelow

Jasmine von Stezelow

Fastighetsmäklare
jasmine.stezelow [at] skandiamaklarna.se

Höga ambitioner, hålla högt tempo och att ständigt leta nya utmaningar karakteriserar mig. Detta arbetar jag aktivt med i min vardag och är övertygad om att detta bidrar till lyckade försäljningar och goda samarbeten.

När ni anförtror Er bostadsaffär till mig lovar jag Er en person som är lyhörd, brinner för sitt yrke och alltid strävar efter att överträffa era förväntningar. Jag är övertygad om att detta kommer synas i allt jag gör tillsammans med Er.

Tveka inte på att höra av Er till mig så berättar jag mer om vikten av att vara väl förberedd inför resan mot ert drömboende!

4.8 av 5 i betyg från 4 kunder via Hittamäklare

"Jasmine är trevlig och omtänksam. Jag kände att hon verkligen brydde sig om min försäljning och ville det bästa för mig. Hon höll mig uppdaterad genom hela processen. Jasmine är väldigt social, hon är en person som har lätt för att föra sig fint och prata för sig. Det är en fördel när man är en försäljare. Min annons blev så vacker, bättre än jag trodde det gick. Jasmine såg till att annonsen nådde sin fulla potential på nätet. Jag är supernöjd."

Läs rekommendationer