Georges Abdi

Georges Abdi

Fastighetsmäklare
georges.abdi [at] skandiamaklarna.se

Jag älskar mitt arbete som fastighetsmäklare och har gjort det sedan 2009. Det bästa med att vara en fastighetsmäklare är möjligheten att få vara delaktig i så många människors viktigaste beslut och deras största affärer i livet.
Som mäklare arbetar jag flexibelt och anpassat. Mina kunder värdesätter min tillgänglighet och drivkraft att alltid vara på "hugget". Jag är lyhörd till mina kunders önskemål och behov, och arbetar målmedvetet samt med ett stort engagemang för att få mina kunder nöjda.
Min drivkraft är att göra de affärerna och besluten så bra och smidiga att det blir en självklarhet att rekommendera mig till era nära och kära när det är dags för dem att sälja huset, lägenheten eller fritidshuset.
Hör av dig om du behöver hjälp - alltid anträffbar.

4.9 av 5 i betyg från 50 kunder via Hittamäklare

"Georges var aktiv och engagerad från start, lätt att kommunicera med och höll tät kontakt med oss. Det gick smidigt att samarbeta med Georges, t ex att skapa en objektbeskrivning som vi båda blev nöjda med. Han gav oss mycket hjälp och goda råd inför fotograferingen och gjorde en fantastisk arbetsinsats när huset skulle stylas. Inför visning var han tidigt på plats och såg till att huset var piffat och snyggt."

Läs rekommendationer