Georges Abdi

Georges Abdi

Fastighetsmäklare
georges.abdi [at] skandiamaklarna.se

Jag älskar mitt arbete som fastighetsmäklare och har gjort det sedan 2009. Det bästa med att vara en fastighetsmäklare är möjligheten att få vara delaktig i så många människors viktigaste beslut och deras största affärer i livet.
Som mäklare arbetar jag flexibelt och anpassat. Mina kunder värdesätter min tillgänglighet och drivkraft att alltid vara på "hugget". Jag är lyhörd till mina kunders önskemål och behov, och arbetar målmedvetet samt med ett stort engagemang för att få mina kunder nöjda.
Min drivkraft är att göra de affärerna och besluten så bra och smidiga att det blir en självklarhet att rekommendera mig till era nära och kära när det är dags för dem att sälja huset, lägenheten eller fritidshuset.
Hör av dig om du behöver hjälp - alltid anträffbar.

4.9 av 5 i betyg från 69 kunder via Hittamäklare

"George kom hem till oss första gången och träffade mig och min make som då var i slutskedet av sitt liv. Min man visste att han inte skulle vara med vid framtida husförsäljning och ville att jag skulle känna mig trygg. Därför föll vårt val på George som var både väldigt kunnig, kom m bra tips, kändes väldigt engagerad och empatisk. Det kändes som att han ville göra sitt bästa för oss. Jag har varit så nöjd m George under försäljningen. Han är alltid lätt att få tag på per telefon när jag har undrat över något. Har han inte kunnat svara så har han strax ringt upp mig. Jag rekommenderar honom starkt för er som vill sälja ert hus o behöver en riktigt bra mäklare som ni kan känna er trygga med!"

Läs rekommendationer