Georges Abdi

Georges Abdi

Fastighetsmäklare
georges.abdi [at] skandiamaklarna.se

Jag älskar mitt arbete som fastighetsmäklare och har gjort det sedan 2009. Det bästa med att vara en fastighetsmäklare är möjligheten att få vara delaktig i så många människors viktigaste beslut och deras största affärer i livet.
Som mäklare arbetar jag flexibelt och anpassat. Mina kunder värdesätter min tillgänglighet och drivkraft att alltid vara på "hugget". Jag är lyhörd till mina kunders önskemål och behov, och arbetar målmedvetet samt med ett stort engagemang för att få mina kunder nöjda.
Min drivkraft är att göra de affärerna och besluten så bra och smidiga att det blir en självklarhet att rekommendera mig till era nära och kära när det är dags för dem att sälja huset, lägenheten eller fritidshuset.
Hör av dig om du behöver hjälp - alltid anträffbar.

4.8 av 5 i betyg från 37 kunder via Hittamäklare

"Georges var väldigt lätt att ha att göra med - positiv men realistisk, tydlig, påläst och inlyssnande. Han hade bra känsla för hur vi ville bli bemötta, kände av vad som var viktigt för oss och hur vi bäst kommunicerade. Vi fick även intrycket att han var mån om att det skulle bli en bra affär både för oss som sålde och den som i slutänden köpte vårt hus, vilket vi uppskattade. Kort och gott - proffsig och tryggt! Rekommenderas! "

Läs rekommendationer