David Söderlund

David Söderlund

Fastighetsmäklare
david.soderlund [at] skandiamaklarna.se

Ett levande bevis för att talang, fokus och ett starkt driv gör allting möjligt. David inledde sin mäklarkarriär med att bli utsedd till den bästa nya mäklaren i hela SkandiaMäklarna. Innan dess läste han in fastighetsmäklarutbildningen på distans på 16 istället för 24 månader – parallellt med heltidsjobb, sambo och barn.


David har försäljningen i blodet och en bakgrund som säljare och butikschef. Det starka framåtdrivet kombineras med en förmåga att också kunna vara tillbakalutad, lyhörd och ta reda på vad som är det viktigaste för kunden. Alla kunder är olika och genom att hitta deras drivkrafter skapas förtroende och bättre affärsmöjligheter.


Själv drivs David av att nå högt uppsatta mål. Han är en tävlingsmänniska som alltid vill vinna – oavsett om det handlar om att få säljarens uppdrag, lyckas med en framgångsrik försäljning eller att segra i motorsport. Tidigare lade han mycket av sin fritid på Radical, en kraftfull klass inom bilracing, men idag blir det mest styrketräning för att hålla sig i form och balansera hans stora passion för god mat.

4.8 av 5 i betyg från 79 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer