Amanda Lindberg

Amanda Lindberg

Fastighetsmäklare
amanda.lindberg [at] skandiamaklarna.se

Aktiv – Flexibel – Målmedveten – Noggrann – Tävlingsinriktad

Jag är övertygad om att nyckeln till framgång i din bostadsaffär är att ta hjälp av en mäklare som är engagerad, lyhörd och har ett ständigt fokus på just dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. När du väljer mig som din fastighetsmäklare kommer min målsättning vara att alltid ge dig trygghet och kvalité i kanske din livs största affär. Du ska känna dig nöjd och glad över ditt val av fastighetsmäklare.

Med min tidigare bakgrund som elitidrottare så är jag målmedveten, noggrann och tävlingsinriktad med vetskap om att framgång och fina resultat kräver hårt arbete. Min vision är att överträffa dina förväntningar oavsett behov!

Är du i säljtankar, har funderingar kring din bostadssituation eller värderingsfrågor? Tveka inte att höra av dig till mig! Jag är verksam i hela Gävleborg

4.6 av 5 i betyg från 5 kunder via Hittamäklare

"Amanda är driven, social, kunnig, lyhörd men också framförallt tillgänglig. Hon återkopplade flitigt under hela försäljningsprocessen och fick mig att känna mig trygg. Jag rekommenderar alla att anlita Amanda."

Läs rekommendationer