Mäklare Östersund

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Östersund

Vill du köpa eller sälja en fastighet? Kom in till SkandiaMäklarna på Köpmangatan 34 i Östersund. Vi är din lokala fastighetsmäklare som kan allt om vår stad och dess närliggande områden. Välkommen på ett förutsättningslöst möte, få din nuvarande bostad värderad eller sätt igång en försäljningsprocess.

Natur och stad här i Östersund

Östersund är en riktig idrottsstad med naturen runt hörnet. Här har du optimala förutsättningar för friluftsliv och skidåkning, samtidigt som du har allt du kan begära av en stadskärna. Våra fastighetsmäklare kan Östersund utantill och ser till att berätta mer för dig om du kommer in på en kaffe. Vi vet var skola, bank, postkontor, bibliotek, skidbacke och allt annat viktigt ligger. Vi hjälper dig dessutom med följande om du anlitar oss när du ska sälja din bostad:

  • Värdering
  • Fotografering och objektbeskrivning
  • Visning och budgivning
  • Juridiska delar av köpekontraktet

Samt mer som hör bostadsförsäljningen till. Bland annat trygghetsförsäkringar och fler tilläggstjänster.

Flytta enkelt och snabbt

En flytt kan vara tung, både fysiskt och psykiskt. Men det är en nystart som du bör ta vara på. Gör det därför så enkelt du kan för dig. Låt experter flyttstäda och transportera ditt bohag från ditt gamla hem till det nya. Det underlättar för dig och går snabbare än om du gör det själv.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta hem

Vill du ha en större lägenhet eller ett friliggande hus med egen trädgård? Kanske är du redo att lämna föräldrahemmet och letar efter din första, egna bostad. Att flytta är stort och ibland behöver du lite hjälp. Vi är din mäklare i Östersund och guidar dig gärna till de bästa familjeområdena, naturområden för motionärer, planerade nyproduktioner, äldre villor och mer – helt baserat på dina egna prioriteringar och önskemål. Låt oss hjälpa dig att hitta hem i vårt kära Östersund.

 

Våra mäklare i Östersund

Anette Unnerby
Fastighetsmäklare / Kontorschef
anette.unnerby [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Sara Unnerby
Praktikant / Assistent
ostersund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Östersund
Köpmangatan 34
831 30 Östersund
Fax 063-10 63 00
E-post ostersund [at] skandiamaklarna.se