Fastighetsmäklare i Mölnlycke

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Mölnlycke

Om du funderar på att sälja eller köpa din bostad så är det mycket du behöver tänka på. SkandiaMäklarna finns här för att hjälpa dig med alla frågor. Vi har lång erfarenhet av att assistera våra kunder med allt som en fastighetsaffär involverar så att du kan känna dig trygg.

Detta kan SkandiaMäklarna hjälpa dig med

Vår främsta prioritet är att du som kund ska bli nöjd. Oavsett om du ska köpa eller sälja så strävar vi efter att ge dig en personlig service speciellt anpassad efter dig och dina önskemål. Detta har vi alltid att erbjuda:

  • Engagemang
  • Personlig service
  • God lokalkännedom
  • Erfarenhet

Om du funderar på att sälja kan du höra av dig till oss för att få en kostnadsfri värdering av din bostad. Våra erfarna mäklare har mycket god kunskap om marknaden i Mölnlycke och närliggande områden i Härryda, vilket innebär att vi kan erbjuda dig snabb hjälp. Vi förmedlar många olika typer av fastigheter, både privata och kommersiella. Vi erbjuder hjälp med objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Genom att anlita oss kan du också få vår trygghetsförsäkring och tillgång till en mängd andra tjänster. Vi har nära samarbete med olika företag som kan hjälp dig med homestyling, städning och flytt.

Vi vill vara bäst på det vi gör

Vårt mål är att vara den fastighetsmäklare alla kunder rekommenderar. En fastighetsaffär är en viktig händelse och du förtjänar den bästa hjälpen du kan få. Vi lyssnar alltid på våra kunder och strävar ständigt efter att bli ännu bättre.

Hitta ditt drömboende i Mölnlycke via oss

Vi har varit i branschen tillräckligt länge för att veta hur man gör en bra fastighetsaffär. Vi ger oss inte förrän våra kunder är nöjda och har fått alla sina önskemål uppfyllda. Med vår erfarenhet och kunnande så kommer din fastighetsaffär gå smidigt och enkelt. Vi vill gärna hjälpa dig att uppfylla dina husdrömmar.

Våra mäklare i Mölnlycke

Anders Malmberg
Fastighetsmäklare
anders.malmberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carina Pagil
Fastighetsmäklare
carina.pagil [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carl-Henrik Henrell
Fastighetsmäklare
carl-henrik.henrell [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Malin Andersson
Fastighetsmäklare
malin.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Mölnlycke
Biblioteksgatan 1A
435 30 Mölnlycke
E-post molnlycke [at] skandiamaklarna.se