Mäklare Märsta/Sigtuna

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Märsta/Sigtuna

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad? Vi på SkandiaMäklarna vet hur viktigt det är att ha en kunnig fastighetsmäklare till hjälp. Vi sätter alltid våra kunders behov främst och strävar efter att ge dig som kund den bästa möjliga hjälpen med din fastighetsaffär.

Det hjälper SkandiaMäklarna dig med

Vi på SkandiaMäklarna förmedlar både villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Sigtuna kommun. Våra kunniga mäklare på kontoret i Märsta har god kännedom om den lokala marknaden i området och har slagit prisrekord i flera områden runtom i kommunen. Det innebär att vi kan erbjuda dig en snabb värdering av din bostad och assistera dig i sökandet efter nya bostad. 

Din fastighetsmäklare i Märsta, Sigtuna & Rosersberg

Vi har valt att utmärka oss med ett stort personligt engagemang där vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina förutsättningar och behov. Vi strävar inte efter att bli störst, vi vill vara bäst och viktigast för oss är att du som kund ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Hitta ditt drömhem med SkandiaMäklarna

Om du funderar på att köpa eller sälja din fastighet, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du kan hitta ditt drömhem. SkandiaMäklarna finns här för dig.

#Objektbeskrivning #Visning #Budgivning #Köpekontrakt

 

KONTAKT

SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna