Fastighetsmäklare i Luleå/Boden

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Luleå/Boden

Välkommen till SkandiaMäklarnas nordligaste kontor och din lokala fastighetsmäklare i Luleå och Boden med omnejd. Vi har bedrivit fastighetsförmedling i området sedan 2002 och har god lokalkännedom. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering eller när du bestämt dig för att köpa eller sälja bostad – så hjälper vi dig genom hela processen från början till slut.

Detta gör SkandiaMäklarna

Låt en av våra proffsfotografer fotografera ditt hem när det ska ut till försäljning, det lönar sig. Vi hjälper även till med allt från objektsbeskrivning och värdering till visning, budgivning och köpekontrakt. Från första kontakt till slutligt tillträde i ditt nya hem. SkandiaMäklarna vet hur du lyckas med din bostadsaffär och hjälper dig på vägen mot ditt framtida hem. Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus
  • Gods, gårdar och tomter

Lita till våra fastighetsmäklares breda kompetens och engagemang när du köper eller säljer bostad.

Hitta ditt drömhem i Luleå eller Boden

Alla vill hitta hem. Med kunniga mäklare på din sida får du hjälp med att se potential och var du ska leta för att hitta rätt. Vi kan den lokala bostadsmarknaden och ger dig gärna tips och råd inför bostadsbytet, oavsett om du letar efter din första lägenhet eller ett hus med trädgård. Låt oss göra köp- och säljprocessen så enkel och rolig som möjligt.

Så flyttar du enkelt

Glöm tunga flyttar med krävande flyttstäd. Det finns proffs som gärna hjälper dig och gör flyttprocessen så mycket enklare. Låt ett kvalificerat städföretag ta hand om städningen och en flyttfirma bära dina otympliga möbler. Det gör flytten både enklare och roligare. SkandiaMäklarna tipsar gärna om de olika tjänsteföretag som finns på marknaden.

Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att hitta ditt framtida hem!

Våra mäklare i Luleå/Boden

Lars-Göran Niemi
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Luleå
lars-goran.niemi [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Magnus Nilsson
Fastighetsmäklare
Luleå
magnus.nilsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Luleå/Boden
Rådstugatan 2
972 38 Luleå
E-post lulea [at] skandiamaklarna.se