Fastighetsmäklare i Kungsbacka

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Kungsbacka

Det är viktigt att anlita en bra fastighetsmäklare när det är dags att byta bostad. SkandiaMäklarna har lång erfarenhet kombinerat med engagemang och expertis. Vi gör det enkelt för dig att både köpa och sälja bostad. Kontakta oss för en kostnadsfri bostadsvärdering eller ett förutsättningslöst möte för att höra mer om vad vi kan hjälpa dig med. Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka.

Detta kan vi göra för dig

SkandiaMäklarna i Kungsbacka finns för att hjälpa dig att köpa och sälja fastigheter – oavsett om det är en villa, bostadsrätt, sommarstuga eller en fristående tomt. Ta vara på vår kompetens och goda lokalkännedom. Hos oss får du inte bara tillgång till ett stort kontaktnätverk med köpare och säljare, du får även hjälp med objektsbeskrivning, värdering, visning, budgivning och köpekontrakt. Lita på oss när du vill byta bostad. Vi förmedlar följande: villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, nyproduktioner, fritidshus, tomter och gårdar.

Låt oss hjälpa dig göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hitta ditt drömboende med SkandiaMäklarna

Letar du efter ditt framtida hem? Ta hjälp av SkandiaMäklarna när du behöver scanna marknaden efter din drömbostad. Eftersom vi vet vilka fastigheter som kommer ut till försäljning, före de flesta andra, ligger du alltid steget före med oss vid din sida. Vi vet vad som är avgörande för en bra bostadsaffär och vår strävan är att göra hela processen enkel och rolig för dig som kund.

Gör flytten enkel med fastighetsmäklare i Kungsbacka

SkandiaMäklarna har sålt hus och bostadsrätter länge – vi vet att en flytt kan kännas komplicerad och besvärlig. Det ska packas, städas ut och transporteras innan allt är klart. Som tur är finns det prisvärd städ- och flytthjälp att anlita som vi gärna berättar mer om. Det gör flytten enklare och roligare.

Kontakta oss eller kom förbi kontoret för att få mer information och hjälp i jakten på ditt drömboende.

 

KONTAKT

SkandiaMäklarna Kungsbacka
Postadress: Arkivgatan 8
41134 Göteborg
E-post kenneth.ivarsson [at] skandiamaklarna.se