Mäklare Halmstad/Laholm

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Halmstad/Laholm

En viktig del i köp- och säljprocessen är just känslan av trygghet. Det förstår vi mer än väl. Därför arbetar våra fastighetsmäklare med stort fokus på din upplevelse. Vi engagerar oss för att du ska lyckas med din bostadsaffär. Du är alltid välkommen in till oss på SkandiaMäklarnas lokala kontor i Halmstad och Laholm, för ett förutsättningslöst möte eller om vill göra en värdering av din nuvarande bostad. Du hittar oss på Storgatan 2 i centrala Halmstad.

Så här arbetar SkandiaMäklarna

Du kan förvänta dig öppen dialog och detaljerad information under hela processen när du anlitar oss för att sälja eller köpa bostad. Vi bistår bland annat med en detaljerad och utförlig objektsbeskrivning vid varje visningstillfälle, guidning genom en eventuell budgivningsprocess, personliga möten med genomgång av praktiska detaljer.

SkandiaMäklarna är din fastighetsmäklare för Halmstad och Laholm. Vi kan hjälpa till att förmedla:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Lantbruksfastigheter
  • Tomter
  • Kontorslokaler
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktion

Våra mäklare har som mål att göra varje bostadsaffär så lyckad som möjligt. Med ledord som entusiasm, engagemang och erfarenhet förmedlar vi bostäder både på landsbygden och i staden.

Detta erbjuder SkandiaMäklarna dig

SkandiaMäklarnas arbete kännetecknas av gedigen kunskap, god servicekänsla och äkta engagemang. Vi vill få dig att känna dig trygg från första till sista mötet.Våra lokala mäklare har dessutom god lokal kännedom och bred kompetens, vilket gör oss till ett tryggt och säkert val för en bostadsaffär. Strävan efter att sälja bäst går före strävan efter att sälja mest.

Vi erbjuder en rad uppskattade tilläggstjänster som trygghetsförsäkringar och snabbvärdering av din bostad helt kostnadsfritt. Med samarbetspartners inom homestyling och städ- samt flyttfirmor finns stor möjlighet att göra flytt så mycket enklare.

Hitta drömboendet med oss

Våra fastighetsmäklare är alltid redo att hjälpa dig finna drömboendet. Vare sig det är din första lägenhet, ett radhus, hästgård eller kanske friliggande villa med tillhörande trädgård. Välkommen in till din lokala mäklare i Halmstad och Laholm.

 

Våra mäklare i Halmstad/Laholm

Kenneth Kristofferson
Fastighetsmäklare
kenneth.kristofferson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pontus Thuresson
Fastighetsmäklare
pontus.thuresson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Halmstad/Laholm
Storgatan 2
302 43 Halmstad
E-post halmstad [at] skandiamaklarna.se