Fastighetsmäklare i Göteborg City

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Göteborg City

Vi på SkandiaMäklarna har kontor över hela Sverige. Vårt kontor i Göteborg City är modernt och har ett engagerat och erfaret team av mäklare som lever och verkar i storstaden. Att sälja och köpa en bostad har aldrig varit så enkelt som med oss. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare.

Din lokala fastighetsmäklare i Göteborg City

Vi på kontoret är stolta över vår förmåga att sträva framåt. Med vår samlade erfarenhet och kunnighet har vi kommit fram till det sanna framgångsreceptet, både för oss och för dig som kund. Vi tror att grundbultarna i en god bostadsaffär är följande:

  • Lokalkännedom
  • Kompetens
  • Personlig service
  • Engagemang

Låt oss hjälpa dig köpa och sälja bostad.

Detta gör SkandiaMäklarna

Vill du ha hjälp med objektbeskrivning, visning, budgivning eller köpekontrakt? Då kan du vända dig till oss. Utöver detta vill vi vara banbrytande i vår bransch och erbjuda dig som kund tillgång till våra trygghetsförsäkringar och övriga tilläggstjänster.

Om du fortfarande inte är övertygad så kan vi dessutom berätta att vi är i nära samarbete med både köpare och säljare, samt städ- och flyttfirmor och homestylingföretag. Vi vill att du som anlitar oss ska känna dig trygg i våra händer och därför är dina behov och önskemål alltid högst upp på vår agenda.

Hitta ditt drömboende med oss

Vi på SkandiaMäklarna har sålt bostadsrätter och hus under många år. Av den anledningen vet vi vad som genererar en lyckad bostadsaffär. Du som läser detta kan anlita oss i förtroende, då vi alltid strävar efter ett gott resultat och en nöjd kund. Inget projekt är för smått eller stort. Oavsett om det gäller en tomt, lägenhet, ett hus eller en lokal – vi är här för att hjälpa dig.

I Göteborg City är bostadsmarknaden i ständig rörelse. Därför bör du bara anlita en pålitlig, kompetent och engagerad mäklare. Det bara en tidsfråga innan du hittat ditt drömboende med oss på SkandiaMäklarna.

För att se hela utbudet i Göteborg, klicka här!

Våra mäklare i Göteborg City

Andreas Hansson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
andreas.hansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Filip Bahno
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
filip.bahno [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Henrik Ånsund
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
henrik.ansund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Julia Hellman
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
julia.hellman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Zahed Ganjali
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
zahed.ganjali [at] skandiamaklarna.se (E-posta)